- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Oyundan çıkmasa en çok koşan oyuncu olacaktı muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol koçeroAferin işte böyle boynunu eğip gideceksin
bonus vs 23..Yok 53
Linç yesen yeridirBelki linç yerim ama Kerem Demirbay 10 kat daha topçu inşallah bugün yorgunluktandır.
Deplasmanda Fener maçi hangi kategoriye giriyor? Rezil olmadigimizdan soruyorumBilmiyorum ya tempo hiç yok, hız yok, pas eh işte, ikili mücadele yok. Evimizde anadolu takımlarına karşı oynar ve belki iyi de oynar ama zor maçlarda rezil oluruz, torreira tek yetmezz. Bu adamı alma sebebimiz neydi bilmiyorum.
23M'nin kaynağını paylaşır mısınız?bonus vs 23..
ama performansına laf edemem.
Sali günü yazmissin, cumartesi günüde Torreira'dan verdigi pasi geri aldiginda golü atti. Bu bir-ikilileri daha fazla görecez bence, çok deniyor ve takimda alisacak ve güvenecek kendisineAdam verdiği pası bi daha alamıyor, eğer alabilse pasla hat kıracak ama bizim takımda şuan olmuyor düşündüğü. Takım içi uyumu henüz iyi seviyede değil
Belki ben iyi göremedim, renktas, kosabildimi 45dk dan fazla? Çok emin yazmissin sunu çünküArkadas fenere karsi 45 dk'dan fazla kosamaz. Bugun bile bitikleri oynadi.
Sara ile Torreira mi karsilastiriliyor ? Sara Kerem Demirbay'dan bile iyi degil. Torreira bu takımdaki en onemli 3 oyuncudan biri.
Vasat bir oyuncu. Tekniği ve oyun zekası fena degil ama ne tempo var nede hiz var.

Sara'nin iyi oyunu beni galibiyet kadar mutlu etti.
Brezilya ve Norwich tarafındaki güvenilir kaynaklar €23m + €3m demişlerdiBonservis bedeli bonuslarla ilgili resmi açıkalama gelene kadar 18 milyon eurodur.
Aksi ifadelere son verin.
He 18 de tarihimizin rekoru ve öyle iki depar attı diye çıkacak bir para değil o yüzden her maç gol asist yapacağı rollerde faydalanmak gerekli.
Anlaması kıt olanlara da dip not eklemiş olalım.
Brezilya ve Norwich tarafındaki güvenilir kaynaklar €23m + €3m demişlerdi
![]()
Gabriel Sara, ex-São Paulo, é vendido ao Galatasaray por R$ 141,2 milhões | Ge
Meia deixa o Norwich após duas temporadas e vai assinar com o clube turco até 2029ge.globo.com
Sonra bir haber çıktı mı o taraftan bilmiyorum. Benzeri Jelert transferinde de oldu €9m değil de €11m aslında çünkü o bonuslar çok kolay deniyordu
Belki ben iyi göremedim, renktas, kosabildimi 45dk dan fazla? Çok emin yazmissin sunu çünkü

Bonus monusu gec sanki butun bonuslar gerceklesiyobonus vs 23..
ama performansına laf edemem.