#8 Gabriel Sara

20240923_151519.webp

Oyundan çıkmasa en çok koşan oyuncu olacaktı muhtemelen

Yaw herifler topu Ceko'ya vizir vizir atarken neredeydi bununla Torr? Mou daha atletik fasliyi oynatsa fsrkli seyler konusuyor olurduk. Adami yermeyelim diyoruz ama zorluyosunuz. Cikaldau hiyarina da boyle tospsuz oyunu soyle boyle deyip ovdunuz sonra hepiniz kufretemeye basladiniz. Tamam butun suc bunda veya Torr'da degil. Hocanin ileride kontrolsuz basma taktiginfen kaynaklaniyor biraz da ama yani abartmayin. Hucum organizasyonlarinda daha cesur davranmaya basladi ama adami 8 numara diye oynatiyorsan defansini da yapmasini bekleriz.

Bilmiyorum ya tempo hiç yok, hız yok, pas eh işte, ikili mücadele yok. Evimizde anadolu takımlarına karşı oynar ve belki iyi de oynar ama zor maçlarda rezil oluruz, torreira tek yetmezz. Bu adamı alma sebebimiz neydi bilmiyorum.
Deplasmanda Fener maçi hangi kategoriye giriyor? Rezil olmadigimizdan soruyorum

Adam verdiği pası bi daha alamıyor, eğer alabilse pasla hat kıracak ama bizim takımda şuan olmuyor düşündüğü. Takım içi uyumu henüz iyi seviyede değil
Sali günü yazmissin, cumartesi günüde Torreira'dan verdigi pasi geri aldiginda golü atti. Bu bir-ikilileri daha fazla görecez bence, çok deniyor ve takimda alisacak ve güvenecek kendisine

Bonservis bedeli bonuslarla ilgili resmi açıkalama gelene kadar 18 milyon eurodur.

Aksi ifadelere son verin.

He 18 de tarihimizin rekoru ve öyle iki depar attı diye çıkacak bir para değil o yüzden her maç gol asist yapacağı rollerde faydalanmak gerekli.

Anlaması kıt olanlara da dip not eklemiş olalım.

Bonservis bedeli bonuslarla ilgili resmi açıkalama gelene kadar 18 milyon eurodur.

Aksi ifadelere son verin.

He 18 de tarihimizin rekoru ve öyle iki depar attı diye çıkacak bir para değil o yüzden her maç gol asist yapacağı rollerde faydalanmak gerekli.

Anlaması kıt olanlara da dip not eklemiş olalım.
Brezilya ve Norwich tarafındaki güvenilir kaynaklar €23m + €3m demişlerdi

Sonra bir haber çıktı mı o taraftan bilmiyorum. Benzeri Jelert transferinde de oldu €9m değil de €11m aslında çünkü o bonuslar çok kolay deniyordu

Brezilya ve Norwich tarafındaki güvenilir kaynaklar €23m + €3m demişlerdi

Sonra bir haber çıktı mı o taraftan bilmiyorum. Benzeri Jelert transferinde de oldu €9m değil de €11m aslında çünkü o bonuslar çok kolay deniyordu

Biliyorum 23 dediklerini ama bonuslar gerçekleşmeden fiyatı daha da yukarı çekmeye gerek yok.

Jelert doğrudur muhtemelen çünkü yönetim bir avuç urfalı ya da GSYİADlıdan ibaret.

Geri
Üst Alt