#8 Gabriel Sara

1000141580.webp

@Oğuzhan Sesko

23M'nin kaynağını paylaşır mısınız?
güvenilir bulduğum birkaç gazeteci (muhaberi değil) ama tmm reis 18 de yüksek bir bonservis, ben genel olarak bu bonservislerin yüksek olduğunu düşünüyorum bizim ülke için ama yapacak bişey yok,

Şu an için önemli olan performans vermesi ki veriyor da , adama bişey dediğim yok

yeter abartmayın
"Rüzgarın Tersini savunmalıyım" motton gereği oyuncuyu sahipleniyordun. Şimdi herkesle aynı fikirde kaldın. :asd:

Nasıl bir çözümün var bu duruma karşı? İlk tutuk maçında Sara yetersiz saflarına geçecek misin. Benim beklentim bu yönde. Herkesle aynı fikirde olmak seni mutlu etmez.

"Rüzgarın Tersini savunmalıyım" motton gereği oyuncuyu sahipleniyordun. Şimdi herkesle aynı fikirde kaldın. :asd:

Nasıl bir çözümün var bu duruma karşı? İlk tutuk maçında Sara yetersiz saflarına geçecek misin. Benim beklentim bu yönde. Herkesle aynı fikirde olmak seni mutlu etmez.
sarayı hep destekleyecegim senin aksine

yeter abartmayın
İnsanlık tarihinin gelmiş geçmiş ve bundan sonra var olabilecek en büyük orta sahası, hatta tüm mevkiler dahil en büyük futbolcusu, hatta ve hatta tüm spor branşlarının tarihteki en iyi sporcusu Gabriel Sara'dır. Gezegen daha iyisini görmedi.

Karalarda bulunan kum tanelerinin ve okyanuslarda bulunan su damlacıklarının her biri bir Messi yeteneğine karşılık gelse, tamamının birleşimi Sara'nın yeteneğinin %0.3'ünü karşılardı.

2.10daki pası ters ayakla atmak zor iş ya pasın yüksekliği şiddeti falan muazzam

Olumsuz yönlerine de bakmak gerekirse

Kaçırdığı gole çok takılmıyorum orada aslında topu önüne iyi alıyor fb savunmasını yamultuyor komple.

0:47'de barış'a verdiği pasın şiddetini daha iyi ayarlamasını beklerdim. Yine de topu getirişi falan güzel arkasındaki adamı yaklaştırmayacak şekilde doğru bölgeye dripling yapıyor, balper de iyi koşu gösteriyor ama bir tık hızlı gidiyor top.

Bir de 1:50'deki pozisyonda Barış'ı nasıl göremiyor yav gözü kapalı atabileceği bir pastı o da.

Takıma alıştıkça bunlar da düzelecektir. Fizik güç, kondisyon maç ritmi vsden ziyade takım arkadaşlarını tanıdıkça performansı artacaktır. O yüzden zaman lazım.

Geri
Üst Alt