Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.682
- 90.275
- 5.003
Her zaman savunduk değerli kankamBüyük konuşmak istemiyorum ama ikon olacak sanki. Allah sakatlık kaza beladan uzak tutsun .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her zaman savunduk değerli kankamBüyük konuşmak istemiyorum ama ikon olacak sanki. Allah sakatlık kaza beladan uzak tutsun .
Bir haftalığına istye gelmiştim hatunla kaçamak yaparım diye. Geldigimin ikinci günü ailesi son dk geldi ben dönmek zorunda kaldım. Bir cenabetlik var bende yıllardır o yüzden kızamıyorum size
güvenilir bulduğum birkaç gazeteci (muhaberi değil) ama tmm reis 18 de yüksek bir bonservis, ben genel olarak bu bonservislerin yüksek olduğunu düşünüyorum bizim ülke için ama yapacak bişey yok,23M'nin kaynağını paylaşır mısınız?

hermoso ya girersen sara yı roma nın kalbinden aliriz kodumun as roma si
benim kadar savunanına denk geldin miHer zaman savunduk değerli kankam
Yokbenim kadar savunanına denk geldin mi
"Rüzgarın Tersini savunmalıyım" motton gereği oyuncuyu sahipleniyordun. Şimdi herkesle aynı fikirde kaldın.yeter abartmayın

sarayı hep destekleyecegim senin aksine"Rüzgarın Tersini savunmalıyım" motton gereği oyuncuyu sahipleniyordun. Şimdi herkesle aynı fikirde kaldın.
Nasıl bir çözümün var bu duruma karşı? İlk tutuk maçında Sara yetersiz saflarına geçecek misin. Benim beklentim bu yönde. Herkesle aynı fikirde olmak seni mutlu etmez.
saranın fotoyu kaldır mundar etme herifisarayı hep destekleyecegim senin aksine
sen aldırmadın bu adamı
2.10daki pası ters ayakla atmak zor iş ya pasın yüksekliği şiddeti falan muazzam
Normal paslar rtaş.@Ali Bektaş dikkatimi yeni cekti 20. Saniyedeki pası da sagıyla vermis o da çok iyi
İnsanlık tarihinin gelmiş geçmiş ve bundan sonra var olabilecek en büyük orta sahası, hatta tüm mevkiler dahil en büyük futbolcusu, hatta ve hatta tüm spor branşlarının tarihteki en iyi sporcusu Gabriel Sara'dır. Gezegen daha iyisini görmedi.yeter abartmayın
2.10daki pası ters ayakla atmak zor iş ya pasın yüksekliği şiddeti falan muazzam