#8 Gabriel Sara

Avrupa'da böyle oynarsa, hele Ajax ve Tottenhame karsi bu seviyede performans verirse isteyenleri cikmaya baslar bence. Sezon boyu bu seviye civarinda kalirsa, yazin belki orda zaten belirli piyasasi var diye geri Ingiltere yolcusu olabilir.

Cok ilginc bi orta sahamiz var, forvetlerimiz kadar gol pozisyonuna giriyor nerdeyse. Her mac gol atsa sasirmam. Yine harika bir sut cekti ama kaleci gercekten muazzam kurtardi. Dun paokun kalecisi yerine ortalama bi kaleci olsa lovakovic vs gibi mac strese girmeden coktan biterdi

Avrupa'da böyle oynarsa, hele Ajax ve Tottenhame karsi bu seviyede performans verirse isteyenleri cikmaya baslar bence. Sezon boyu bu seviye civarinda kalirsa, yazin belki orda zaten belirli piyasasi var diye geri Ingiltere yolcusu olabilir.
35-40 kağıt falan vermeleri lazım satmamız için. Zor

Özgüvenini kazandıkça çok daha iyi oluyor.

Darısı jelert’in başına.

Senin saçına bıyığına kurban be. Topla sakinliği ve yerinde pasları ciddi manada takımı rahatlatıyor. Daha mücadeleci ama daha az teknik Alex gibi herif.

Yemek yerken falan Icardi'nin yanına otur da azıcık bitiricik bulaşsın birader.

Dün canlı izleyince çok net fartkettim ya

top kaleden çıkarken adam jakobsa çaktırmadan el kol yapıyor "fırla fırla" diye ... sonra sürekli kanatlara bakıyor kim nerde ..

3 4 defa enfes pas attı oralara.

topu yere indirerek oynuyor - havadan geleni havalandırmıyor falan

müthiş faydalı bir adam.

Rodri ön çapraz bağ koparmış, umarım Man City Salça olmaz..

Jakobs'a dikine attığı o kesme toplar neydi öyle ya. Top yere inip Jakobs'un ayağına geri döndü..

1000058401.webp

Önümüzdeki yıl bunun sağ ayaklısını da bulup Thor-Sara-Sağ ayaklı Sara orta sahasına geçiş yapmamız lazım.

Önümüzdeki yıl bunun sağ ayaklısını da bulup Thor-Sara-Sağ ayaklı Sara orta sahasına geçiş yapmamız lazım.
Bundan var zaten neden 1 tane daha bundanımız olsun reis.d OKan ile devam edeceksek yüksek tempolu 10 no bir kanat bir yedek sol veya sağ bek alalım. Gerçi mertens muslera sözleşme sonu oluyor ıcardı son yıl osimhen kiralama bitiş derken çok transfer olur yine.

Şu anki performansı 20 milyonluk mu bilmiyorum, ama böyle devam ederse, 1-2 sezon sonra 35-40 milyonlara satılabilir.

Bu performansla, Brezilya Milli Takımı'nda rahatlıkla oynayabilir. (Evet, abartıyor olabilirim ama arkadaşın kalitesi ciddi seviyelerde)

Şu anki performansı 20 milyonluk mu bilmiyorum, ama böyle devam ederse, 1-2 sezon sonra 35-40 milyonlara satılabilir.

Bu performansla, Brezilya Milli Takımı'nda rahatlıkla oynayabilir. (Evet, abartıyor olabilirim ama arkadaşın kalitesi ciddi seviyelerde)

20 milyon avro versek daha iyisini alabileceğimize açıkcası inanmıyorum bu noktada.

tek korkum championshipte kazandığı bu tempoyu trde kaybetmemesi, temposunu kaybederse ne kadar teknik olursa olsun göze batmaya başlar yine

Geri
Üst Alt