#8 Gabriel Sara

Yaptığı asistlerin dışında 2. yarıda oyun sıkışmışken solda jelertle yaptığı bir organizasyon var orda dedim işte bu adam 8 numaranın hasıdır. Gerçekten beklentilerimin çok çok üzerinde bir top oynuyor böyle giderse sene sonu transfer yapmama ihtimali düşük. 35-40 teklif getirip gidebilir

Çift forvet oynayınca oyun içi etkinliği biraz azalıyor ama duran toptan işini görüyor zaten. Frikikleri nasıl acaba uzun zamandır atamıyoruz.

Sara yı Emre Utkucan keşfetmiş. Başkan parayı basmış almış. Helal Olsun derim bu cesarete.

Kötü çıksaydı eğer, bu taraftar kasıp kavururdu ortalığı. 2.lig topçusuna o kadar çok para verilir mi diye.

Sara yı Emre Utkucan keşfetmiş. Başkan parayı basmış almış. Helal Olsun derim bu cesarete.

Kötü çıksaydı eğer, bu taraftar kasıp kavururdu ortalığı. 2.lig topçusuna o kadar çok para verilir mi diye.

Bunu ilk iki üç maç çok fazla kişi yaptı bile maalesef

Gitmemesi için maaşına zam yapalım. Şampiyonlar liginde de başarılı olursa maalesef tutamayız.

Ligin en iyi 8'i.''Verilen paranın altında kalacak'' klişesinin de ne kadar saçma ve yersiz bir klişe olduğunu herkese gösterdi.İyi topçu iyi para eder yapacak bir şey yok.Ve gerçekten kaliteliyse de hiçbir şeyin altında kalmaz kalitesini gösterir.Yürüyedur aslanım...

Galatasaray yardımcı antrenörü İrfan Saraloğlu: "Gabriel Sara'yı çok genç yaştan beri biliyorum. Çalışmadığım bir dönemde Brezilya'da Sao Paulo'da oynarken izleme şansım olmuştu. Norwich'teki performansı ve istatistikleri de ortada. Aslında savunma arkasına da koşuları olan bir futbolcu. Gerçek Sara’yı henüz izlediğimizi düşünmüyorum. Sara, Brezilya Milli Takımı'na seçilirse; o zaman elimizde tutamayız. Bonservisi çok tartışıldı ama bunun çok üzerinde bir teklif alır." (Milliyet)

Geri
Üst Alt