#8 Gabriel Sara

Bu oyunu iyi filan değil. Bomboş rakip bulmuş maçta bi an bile sivrilmedi maalesef eksi yazmaya devam ediyor dün aynı topu Berkan bile oynardı üzülerek söylüyorum

tırt

mertens'in ortaları da daha iyi istikrar açısından

Şuan övulecek bir top oynamiyor ama gömmeye de ara verin adam sakatlık sonrası anca toparlahacak overkende gomerkende insan olduklarını unutmayalım. Her topcuya robot gibi davranıyoruz. Biraz zaman ..

Performansını ne derece etkileyecek bir sakatlık geçirdiğini bilmeden yorumlar yapılıyor gibi. Sezon genelinde takıma en çok katkı veren 5-6 oyuncudan biri hala ve rakip çok zayıf olsa da epey toparlanmış göründü.

Özetle, takımın geri kalanı bu denli ayarsız iken Torreira-Sara ikilisi çok iyi iş çıkardı sezon genelinde.

Önceki takımında verdiği skor katkısı, ben dahil birçok kişinin rakip kaleye daha yakın oynaması gerektiğini düşünmesini sağladı ki o bakımdan yanılttı. 8 numara oynarken bile daha iyi skor istatistikleri yakalamalıydı. Tam hayal ettiğimiz profilde bir oyuncu olmadığını anlamış olduk. Gelecek sezon kurgusu buna uygun şekilde yapılmalı.

Haftada tek maça düşünce toparlandığı gerçek ama hala tam değil. Eskiden daha net ve isabetli pas atardı.
Şu milli ara çok önemli. Benim anladığım bu adamı boş bırakmayacaksın. 2 gün tatil yeter.

Performansını ne derece etkileyecek bir sakatlık geçirdiğini bilmeden yorumlar yapılıyor gibi. Sezon genelinde takıma en çok katkı veren 5-6 oyuncudan biri hala ve rakip çok zayıf olsa da epey toparlanmış göründü.

Özetle, takımın geri kalanı bu denli ayarsız iken Torreira-Sara ikilisi çok iyi iş çıkardı sezon genelinde.

Önceki takımında verdiği skor katkısı, ben dahil birçok kişinin rakip kaleye daha yakın oynaması gerektiğini düşünmesini sağladı ki o bakımdan yanılttı. 8 numara oynarken bile daha iyi skor istatistikleri yakalamalıydı. Tam hayal ettiğimiz profilde bir oyuncu olmadığını anlamış olduk. Gelecek sezon kurgusu buna uygun şekilde yapılmalı.
Ritim oyuncusuymuş belli ki G/A konusunda. Top ayağına bu kadar yakışan ve bazı zor maçlar haricinde isyan ettirecek top kaybı olmayan bir oyuncu için çok az istatistik yaptı. Kerem Demirbay böyle bir oyuncu olmamasına geçen sene gayet iyi gol-asistle oynamıştı. Gelecek sene hayal ettirdiğini yapamazsa karar aşamasına geçilmeli bence de.

Bu herif niye belhanda gibi şut çekmeye basladı bize gelmeden once bazuka gibi atıyordu şutları

Oğlum düzgün vursana lan toplara.

Oğlum ne oldu sana norwichte 25 metreden mermi gibi gollerin var bizde topa vuramıyorsun

Gebermis kaplumbaga gibi her hareketi agir. Youtube’da oynatma hizini 0.25 yapmislar gibi. Takimin basinda hoca olsa kadroda olmasi mucize olur da takımda hoca olmayinca her mac 11 bu arkadas. Okan’in idmanini yiyen futbolu unutuyo.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt