#8 Gabriel Sara

Çok aşırı basit pasları bile atamıyor mevkisi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum

Seneye buna güvenerek başlarsak çuvallarız. Kesinlikle alındığı fiyat çerçevesinde bi teklif gelirse ayrılalım

Stattan bildiriyorum topa dokunmadi bile evden izlerken de bu kadar rezil gorundu mu acaba

laminayi sezon basi alip su herife hic bulasmasaydik keske

onyedika falan deniliyordu

lamina ya da onu alsaydik avrupada da yolumuza devam ederdik

pozisyonu olmayan cok yumusak bir adam aldik malesef

bu sezon cok korkunc paralar cöp edildi

kimse basariliyiz falan diye ortalikta gezmesin sakin

inanilmaz bir maddi kayip var ortada

Ben Sara’yı beğeniyorum ancak Avrupa için yetersiz kalır, bu takıma seneye için kaliteli yedekler de lazım. hem 10 no hem göbek yedeklicek klas bir topçumuz var böyle düşünüyorum ama takım yeterince hantal tempolu dağlam bir 10 no lazım yerine malesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben Sara’yı beğeniyorum iyi ki de transfer etmişiz şampiyonlukta da büyük payı var ancak Avrupa için yetersiz kalır, bu takıma seneye için kaliteli yedekler de lazım. hem 10 no hem göbek yedeklicek klas bir topçumuz var böyle düşünüyorum ama takım yeterince hantal tempolu dağlam bir 10 no lazım yerine malesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

18 verdik.

18 veren olur mu bilmiyorum ama olursa gönderilir gibi.

Varlığı da iyi çünkü süperlig için yeterli.

Hiç bir topçu sakatlıktan iyi dönemiyor. Bu sadece Sara özelinde değil. Yunus da kötü döndü.

Fener kupa maçında bu mevkide çok iyiydi.
Bugün ilk yarı iyi değildi ama ikinci yarı rakip sahada duran toplar dışın da pas oyununa katıldı.
Sakatlığı tam atlatmadan erken dönmesinin bir etkisi olabilir son dönemdeki istikrarsız görüntüsü

Nicolas Jover e 20 milyon vermemistir diye dusunuyorum arsenal

Çıkarken trip mi attı mutfağa gitmiştim de döndüğümde yardımcı antrenör baya sırtını sıvazlıyordu. Bilmediğimden soruyorum sadece.

7 kilit pas atmış,hiç farketmedim oynarken…

Geri
Üst Alt