Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gömüldüğü kadar kötü değil ama daha iyi olmalı elbette. Bildiğim bir şey olduğundan değil, sadece hissiyat; bir yerlerden teklif almış ve gitmek istiyor olabilir; City olmaz, daha düşük profilli bir kulüptür diye tahmin ediyorum.
Tümüyle haksızsın diyemiyorum. Motivasyonunu eksik gördüğüm için fikir jimnastiği yapıyorum bir nevi. Bakalım neler olacak?..Bence insaflı gömülüyor daha kötü çünkü 20 milyonluk adam böylemi oynar. Sakat Yunus bunun yapması gereken her şeyi yapmak zorunda kalıyor. Şut yok, güç yok, hız yok, ara pası yok. Bir ortasaha oyuncusun tek skili çapraz frikikten top kesmek olabilir mi hocam ya
Guardiola'nin genis listesindeymis. Umarim A plandaki herifi alamazlarda bize gelirler.Tarihin en pahalı oyuncusu bu adam.
Bu takımda 20 milyon euro bonservis verilen oyuncu her maçta fark yaratmak zorunda.
Aylardır top oynasın diye bekliyoruz.
İnanmıyorum, imkan da vermiyorum. Keşke bir yerden piyango çıksa da 25e falan kitlesek.Guardiola'nin genis listesindeymis. Umarim A plandaki herifi alamazlarda bize gelirler.
75 tane korner attı, biri de gelsin birisinin kafasına.
Kötü.
Reis buna kim 25 verir, 10 veren bulursak öpüp başımızın üstüne koyalımİnanmıyorum, imkan da vermiyorum. Keşke bir yerden piyango çıksa da 25e falan kitlesek.