#8 Gabriel Sara

Gömüldüğü kadar kötü değil ama daha iyi olmalı elbette. Bildiğim bir şey olduğundan değil, sadece hissiyat; bir yerlerden teklif almış ve gitmek istiyor olabilir; City olmaz, daha düşük profilli bir kulüptür diye tahmin ediyorum.

Gömüldüğü kadar kötü değil ama daha iyi olmalı elbette. Bildiğim bir şey olduğundan değil, sadece hissiyat; bir yerlerden teklif almış ve gitmek istiyor olabilir; City olmaz, daha düşük profilli bir kulüptür diye tahmin ediyorum.

Bence insaflı gömülüyor daha kötü çünkü 20 milyonluk adam böylemi oynar. Sakat Yunus bunun yapması gereken her şeyi yapmak zorunda kalıyor. Şut yok, güç yok, hız yok, ara pası yok. Bir ortasaha oyuncusun tek skili çapraz frikikten top kesmek olabilir mi hocam ya

Bence insaflı gömülüyor daha kötü çünkü 20 milyonluk adam böylemi oynar. Sakat Yunus bunun yapması gereken her şeyi yapmak zorunda kalıyor. Şut yok, güç yok, hız yok, ara pası yok. Bir ortasaha oyuncusun tek skili çapraz frikikten top kesmek olabilir mi hocam ya
Tümüyle haksızsın diyemiyorum. Motivasyonunu eksik gördüğüm için fikir jimnastiği yapıyorum bir nevi. Bakalım neler olacak?..

hakan calhanoglu begenmeyen topluma kendini beğendirmek zorunda

sakatlıktan sonra düştü ama kesinlikle çok kaliteli ve sahada topsuz dahi oyunu bildigi belli olan adam

Bununla isimiz var. Cok yetersiz. Duran top disinda pek bi halta yaradigi yok. Seneye yerine daha hizli skorer birini almak sart

Oyunu bende biliyorum hemde çok iyi ama sahaya çıksam sıçarım aynı bunun gibi işte.
Oyunu bilmen çok anlam ifade etmiyor etmesi için oyunun içinde olman lazım.
Örneğin her hafta kimse marke etmiyorken kalenin içinden gol kaçırmaman gerekiyor.
Örneğin çektiğin şut kaleye sürünerek gitmemeli.

Youtuberler bundan daha iyi şut çekiyor.
Duran topsa geçen hafta duran toptan 3 asist çıkaran sallai var.
Kendini geliştiremeyip daha da geriye gidersen yav ne olacak mı diyelim.
Şu herife geçen sene 1 ay çok iyi oynadı güvenelim mi diyeceğiz.

Duran topları ne kadar iyiyse oyun içindeki performansı da o kadar kötü.

Bence mutlaka elden çıkarmalıyız bu yaz. Norwich'deki performansından ötürü EPL'ye yeni çıkanlardan birine falan kitleyebiliriz bence.

18 versinler başımın üstünde taşırım havalimanına

Tarihimizin en pahalı transferi lan bu adam alooo, kendinize gelin.

Sırf duran top atacak diye katlanıyoruz valla

Geri
Üst Alt