- 17 Ağustos 2009
- 41.889
- 30.276
- 3.448
Dün ilk yarıdaki maçlara baktım da baya akıyor saha içinde. Son dönemle alakası yok. Satılmazsa yeni sezonda çok daha dominant bir Sara bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlari 1 sene önce söylediğimizde uzmanlarca dalga geçildi.kabul edelim ki championship verileri hepimizi kandırdı zira aynı sezon beraber oynadıkları ozan tufanda bu ligte 10 gol atmıştı zaten ordan bile anlayabiliriz ne kadar nanay bir lig olduğunu
galatasaray 8-10 numarasında oynayan bir topçunun tüm sezon 2 golde kalması herhangi bir metrik ile savunulamaz
Bence en isabetli yorum bu mesaj. Eskiden gerçekten baskıyı kırıyordu ama 4 aydır filan ya top ayağına dolanıyor ya kaptırıyor. Şut tekniği de rezalet. Hem cılız hem isabetsiz. Trabzon'un u19'daki bebeler bile daha net şut atıyordu. Koşmuyor denilen Talisca bile 4 ayda kaç gol attı.Koşması yeterli değil işte bu maliyette bir oyuncu için.
En iyi yaptığı iş baskıyı kırıyordu topu aldığında, onu da yapamıyor hadi onda rolü değişti diye bir şey demiyorum ama alıp yerden bir ara pası bile atamıyor bayağıdır.
Neyse benim ümidim pek yok ligde iş yapmayan adamdan ŞLde hiçbirşey beklemiyorum.
Zaten geldiği gün bu adam ikinci devre 10 numaraya kayar demiştim, kaydı ama bu kadar skorda zayıf olmasını beklemezdim
gabriel sara 5 kilit pas attı ilk yarıSiiradan brezilyali orta saha
Brezilya ligi bundan kayniyor acin da biraz izleyin
Emre colaktan hallice adama 20 milyon veren kulubuz