#8 Gabriel Sara

Videodaki nasıl topçu, tanıyor musun

burdan belli işte paramı alayım kasmayayım yatayım kafasında.Bizde dün oynadığı şekilde mesela Zidane da oynuyor veteranlar maçında , 2-3 metre bile topla gitmeden her aldığı yerden içeri gönderiyor topu.Rezillik cidden selçuk bile bu kadar düşmemişti en kötü zamanlarında

Ne yazık ki kendisi de kesik yiyemeyecek olan tayfaya girmiş bulunmaktadır fc 26 videosunda icardi'ye gösterdiği biat sebebiyle. Lemina oynamaz bu kardeşimiz her maç banko oynar

Ne yazık ki kendisi de kesik yiyemeyecek olan tayfaya girmiş bulunmaktadır fc 26 videosunda icardi'ye gösterdiği biat sebebiyle. Lemina oynamaz bu kardeşimiz her maç banko oynar
Ligdeki 25 maçta falan böyle olmalı zaten

Torreira sara ilkay kafi

Ama formunu arttırması lazım tabi saranın orası ayrı

Beni bilirsiniz bu adamın fanıydım ama artık ben bile savunacak bişey bulamıyorum

Tez zamanda yolu açık olsun inşallah

Ligdeki 25 maçta falan böyle olmalı zaten

Torreira sara ilkay kafi

Ama formunu arttırması lazım tabi saranın orası ayrı

konyalı melih falan orta sahamızı madara edince bu mesajlarını hatırlatırım kankacım. Nasıl unuttun bjk maçını rize ilk yarısını falan filan hemencecik

Forumda Kerem demirbayın duran topları Saranınkinden iyi diyen biri vardı tahmin edin kim?

Çok ulaşılamaz bir tahmin değil bilene like hediye ediyorum

Bundan olmaz, bikere olumsuz yazayimda belki tersi olur ve kendine gelir.

Son düzenleme:
bence saranın ikili mücadeleye çok girmesinde kendisinin de hatası var

biraz pas kalitesini artırıp top kaybını azaltması ve doğru yerde topla buluşmayı öğrenmesi gerekiyor

hareketliliği çok iyi ama doğru vüzut açısı ve doğru boşluklarda buluşmuyor topla

bu yüzden de sırtında hep rakip oluyor
Altyapı oyuncuları için deriz normalde ama Sara yerinde olsam İlkay'dan bunları öğrenmeye bakarım.

Torreira sara olmuyor çünkü Torreira sol taraftan oyun kuruyor. Oyun kurarken de yanına oyuncu arıyor. Sara sol ayaklı ama sol taraftan oyun kurmada iyi değil, sağ taraftan oyun kurmada iyi. Bence OB torreira’dan çıkıp başka bir oyuncu bakmalı. Genel anlamda seviye atlamak için torreiralı orta saha engel gibi duruyor.

Sakatlık sonrası resmen tükendi. Duran toplar olmasa belki çoktan ipi çekilmişti ama oyun olarak dibe vurmuş vaziyette.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçeye attığı meşhur golde sağ taraftan ceza sahası içine girişi, pas verip almasındaki rahatlık, soluna çekip plaseyi atması. Bu adam sağ taraf oyuncusu. Torreira yüzünden oyunu sol taraftan kuruyoruz. Torreira out.
Sara -Lemina
Sara-İlkay
Böyle oynayalım, göreceksiniz kalitesini.

konyalı melih falan orta sahamızı madara edince bu mesajlarını hatırlatırım kankacım. Nasıl unuttun bjk maçını rize ilk yarısını falan filan hemencecik
Torreira sara baya bi maçta iyi oynamadık mı geçen sene ilk devre niye ilk yarısında 10 kişi kaldığımız ve ilk kez 3lü çıkıp sıçtığımız maçı örnek veriyon ki.

Zaten dünkü gibi tırt maçlardan bahsediyorum ben rakibin kendi altıpasında beklediği maçlarda lemina ve torreiradan biri fazla oluyor bence. Hele singo da 11e girince stoperi sağ bekle üçlemeye başlarız lemina yerine. fiziği 3 günde 1 maçı da kaldıramaz o yüzden diri tutup önemli maçlarda oynatmalıyız bnc leminayı.

Tabi saranın toparladığı senaryodan bahsediyorum dünkü gibi devam ederse kulübeye

samp liginde 2-3 musabaka oynasinda en kötü aldigimiz meblagi kurtaralim ins

Korner ve duran topları böyle açmaya devam ettiği sürece oynamalı. Orda da zıçış başlarsa kulübeye alırız.

Geri
Üst Alt