#8 Gabriel Sara

Bir Fb maçında yine beğendim. İyi oynadı. Sorunu görece daha güçsüz takımlara kaşı veremediği katkıda özellikle skor olarak.

oyun alanı daralınca sıkıntı yaşıyor

oyun genişleyince de rahatlıyor enteresan şekilde

7/0 orta...
1 adet kilit pas.
Rakip yarı sahada 22 pasın 15'i hatalı.

İyi oynamış. Koşmuş filan.

Gidin betmıntın izleyin. Sahanın en kötüsü.

Adsız.webp

Cok yuklenmeye gerek yok cocuga. Satilsin, piyasasi var hala. Sen yatirimini baska yere yap. Itin gotune sokulacak bir topcu olarak gormuyorum kendisini.

sara ile ilgili şöyle bir durum var bence

adam futbolu inanılmaz biliyor

nereye koşacak, pası verip ne yapacak, rakibi nasıl karşılayacak, pası nasıl alıp nasıl atacak hepsini zehir gibi biliyor ki son yıllardaki en zeki 8 numaralarımızdan

ama vücudu ile beyni aynı düzlemde çalışmıyor

çalışmamaktan mı yok aşamadığı doğuştan getirdiği anatomik özelliklerden mi bilmiyorum kıvraklık ve hız sıfıra yakın

sahada bu kadar koşan çalışan adama antrenmanda çalışmıyor demek sallama olabilir diye de kesin konuşamıyorum
Futbolu inanılmaz bilen adam şu ligde bu kadar üretkenlikten uzak kalamaz.Bence futbolu inanılmaz falan billmiyor.

Artık şu gerçeği görelim.Bu durum apaçık ortada ısrarla görmüyoruz.
Sara 20 milyon edecek adam değil.Görece daha çok boş alan bulduğu maçlarda normalinden daha iyi görüntü veriyor.Ama bence buda yeterli değil.Boş alanı bulduğunda her futbolcu etkilş olabiliyor.
Talibi varsa hemen elden çıkarılmalı.Aksi taktirde alternatif olarak devam etmeli.Bazen oynadığı oyunla alternatif bile olamaz görüntüsü veriyor.
Taraftardan yorumcusuna Şu adamı övmek için ekstra çaba var.Artık herşey ortada.Her maç her maç oyunculara evrim geçirtmekten vazgeçelim.

Birde dikkatimi çeken olay vücut dili.Oyununu falan geçtim.fener maçında skrinair namussuzu neler yapıyor.Arkadaş bir tepki bir isyan nerede abi.Bu kadar şerefsizliğe rağmen bir insan bu kadar duygusuz nasıl olabilir.Bu çoğu futbolcu için geçerli.Maç sonu bakıyorsun futbolcular açıklamalarına hakem hakkında bir eleştiri hiç yok.Biz başka maç izledik sanırım.

Teknik ekip ve yönetim artık devre arasında planlama hatası yapmasın.Oyuncu tercihlerinde hata yapmasın.Artık gına geldi.
Varmı umudum yok.Okan buruğun söylemlerine bakıyorsun yöneticilerin çapına bakıyorsun hiçbir umudum yok.

Son düzenleme:
Son bir kaç ay ki performansına nazaran iyiydi
Bayada koştu fener deplasmanlarını seviyor

Okan hoca Sara'yı 10 numaraya koyarak bitirdi onu. Bu adam çok yavaş 10 numara pozisyonundaki adam hızlı ve çevik olmalı dribling becerisi yüksek olmalı

Bu adam çok hantal ve ağır o pozisyon için çok fizikli o yüzden orada asla olmayacağı çok belliydi

Mesela Ahmed Kutucu asla kanat oynayacak profil değil gidip onu kanada falan koyuyor enteresan denemeler yapıyor

Okan hoca kendi formasyonundan asla vazgeçmiyor o yüzden başka adamları bir şekilde bi yerlere devşiriyor formasyon inadından

6-8 oynarken gayet iyi performans veren adam ne hale geldi

Geçen sene ki sakatlık ve 10 numaraya kaydırılmasından sonra düşüş bariz

tehlikeli bir duran top organizasyonunda oyuna alır, atışı kullandıktan sonra kenara geri alırdım.

bal yapmayan arı.

Bi halt olmaz bundan yav bi de iyi oynamış deniyor. Ne yaptı da iyi oynadı. 5-10 veren olsa anında gönderirim. Götünü döndürememesinden başka bi özelliği yok.

Umarım sezon sonu aldığımız paraya satar, yerine bu takımın seviyesinde bir 8 alırız.

Yaz ayında hakan transferi konuşulurken sara var deniliyordu hatta daha iyi deniliyordu. Bu olay acun-osimhen olayına benziyor. Galatasaray orta sahasında bu pasiflikte oyuncular olmamalı.

Gerçekten çok ama çok çok seviyorum. Severken mıncıklamak istiyorum

Topsuz konumlaniramiyor kendisini
Topla kisa mesafede baya baya vasat alti olmaya basladi

O pozisyindan daha fazla katki gelmesi lazim acikcasi

Geri
Üst Alt