#8 Gabriel Sara

Ederson piyasanın önceliği olur yazın, sonra Sara gelir anca

çok şey farketti.

bazı hırboların aksine bu adama sallama sebebim yeteneklerni bizde sergilemiyor olmasıydı, bunun da en büyük sebebi fizik kalite yani çalışmamaktı.

norwich halinin hala gerisinde, kaleyi gördü mü sokmaya devam etmeli.
Bence en büyük sorun Okan Buruk'un herkesi farklı mevkilerde kullanıp verim alıcam kafası yaşaması
O mevkiye uygun özellik bir oyuncuda var mı yok mu bu önemlidir. Herkes her mevkide iyi oynayacak diye bir şey yok

10 numarada oynayan adam sırtı dönük oynayabilmeli ve topla dönüşleri hızlı yapabilmeli

Sara o mevki için çok kalın yapılı ve yavaş kalıyor orada kötü gözüktü doğal olarak
ama oyuna geriden hakim olup 6-8 oynayınca döktürüyor Tottenham macında da öyleydi maestro gibi oynamıştı

Sakatlık dönüşü gerilemişti ama en başta gelen sebep yanlış mevkide ısrar bana göre.

Bende hep aynı düşünüyoruz zannediyorum. En çok beni zorbaliyor dikkat et
Nereye aynı düşünüyoruz mk

Sen Mertens'e bok atıp FB maçını bu oynarsa izlemem diyen sonrasında Mertens maçta şov yapıp 1-3 kazanınca 1 hafta voleybol konularında takılan adamsın.

Nereye aynı düşünüyoruz mk

Sen Mertens'e bok atıp FB maçını bu oynarsa izlemem diyen sonrasında Mertens maçta şov yapıp 1-3 kazanınca 1 hafta voleybol konularında takılan adamsın.
images (1) (26).webp

Saranın milli takım yolu şu an uzak. Şampiyonlar liginde ne yaparsa yapsın donsuz carlo 5 büyük lig dışından oyuncu almaz. Hatta epl dışından zor. Aday kadroya falan alınır iyi oynar belki yedek olabilir. Adamlarda acayip bir oyuncu havuzu var. Umarım depteki juve maçında da şov yapar da milli takıma seçilir. Sara candır

Öyle bir firikik kullandı ki bütün takımın modunu her şeyini alt üst etti, maça oyuna hiç bir şeye değil şu frikiğin boktanlığına gereksizliğine daha çok takıldım, kapattığı açıdan bir kaleciye yerden top yuvarlamazsın be bilader yaptığın şeyi 3 yaşında çocuk yapmaz ne beyinsiz bir adamsın sen.

3 sene sonra kariyerinin zirvesinde olacak gibi duruyor, biraz komik bir yorum yaptım farkındayım ama gerçekten Sara tarzı oyuncuların çoğu 29-30'lu yaşlarında prime dönemini yaşıyor. En azından elit seviyedekileri ben hep bu yaşlardaki performanslarıyla hatırlıyorum.

Abv senin ayağına o boş kaleye o nasıl şut lannnnnn

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elenirsek bol bol küfür yiyecek bu gece o şutu nasıl atamazsın lan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GS taraftarı vasata alışıyor. Şu herif 2 pas atınca alkış çalındı.

Verdiğimiz paranın çeyreğini bile alamadık karşılık olarak.

Geri
Üst Alt