#8 Gabriel Sara

Yorgunluk falan değil direk laubalilikten kötüydü bugün

Bu adam kötü olduğunda abartılı bir şekilde kötüleşiyor, mesala bugün tribünden bir taraftar alınıp sahaya koyulmuş gibiydi. Bir oyuncu kötü oynayabilir ama dünyanın en kötü oyuncusuymuş gibi oynayamaz ona hakkı yok. İnsanın azcık ayarı olur.

Performansı aşırı dalgalı. Ne olursa olsun 8 numara transferi yapmalıyız. bu arkadaşa güvenilmez.

Yaa abi neden şaşırıyorsunuz performansına.
Gol atsada asist yapsada adamın kapasitesi belli.Yetenekleri kısıtlı bir adam.
Galatasarayda 11 oynamamalı.Daha iyisini çok rahat.buluruz ve alabiliriz.
Ama başınızda öyle iş bilmez adamlar varki inanıllmaz.Şimdi çok bonservis verdikleri için gönderemiyorlarda.Zaten teklifte yoktur.

Max Norwich'te oynayacak herife A+ topçu parası verildi, 20 milyona varya uzay mekiği satın alırdık o dönem. Bunun topçu olmadığı kanısına aylar önce vardığım için beklentiyi de ona göre ayarlıyorum ve kafaya takmıyorum. Hala kendisinden beklentisi olan varsa bence yol yakınken dönsün, çünkü olmadı ve olmayacak da. Yeteneği bu kadar. Ozan'ın çift hane asist gol yaptığı ligdeki herifi Brezilya'lı Xavi gibi pazarladılar bize. Hoş, daha önce Cicaldau denilen herife de 6.5 vermiştik, bizim mükemmel scout ekibi yeteneğini sergilemeye devam ediyor.

kadıköy'de ittir kaktıra rağmen 3 kişiyi geçip kenara topu bırakan adamdan juve maçında bomboş topu güçlü ayağıyla tek oyuncunun makatına mıhlayan adama. bu antrenmanlar 1 harika dostum.

Karakterini seviyorum, ama ne yazik ki "Brezilyaliyim" durusu hic yok saha icinde. Hani dumduz defansif orta saha olsa tamam yine anlarim sonucta Brezilyalilarin hepsi teknik ve top cambazi degil ama bu cok pas hatasi yapiyor yav. Bazen oyle slow motion takiliyor ki sanirsin 40 yasinda herif ulen daha 26 yasinda ama.

CL'de bazi maclarda iyi oynadigi icin belki Italya'dan falan talibi cikabilir sezon sonunda. Kalsa birsey demem dedigim gibi severim kendisini ama 30 milyon euro'luk teklifler gelirse satardim yerine daha iyi bir "Brezilyali" bulmamiz sartiyla.

Benim hayalimdeki Brezilyali soyle Ze Roberto gibi olacak, eskiler bilir.

Top ayagina yapiscak, pas hatasi minimum, direkt hat kiran paslar atacak, topu alip gidebilecek, oyun gorusu yuksek olacak. Ceza sahasina girdiginde topu kaleye sokacak.

sag ayagına gelmese 2 golü vardı ama

Demarke rahat pozisyonlarda top sürekli sağ ayağına gelir mi ya bi oyuncunun murphy kanunu gibi adam yemin ediyorum

İğrenç ötesi oynadı. Geldiğinden beri en kötü maçları arasına girer.

Lan tam acaba oynayacak mı artık diye düşünmeye başladığımız yerde yine sıvamaya başladı.

Maçtaki tek olumlu hareketi 2. golde Lang'ın uzun topunu kafa ile indirmesi başka da olumlu bir şey yapmadı zaten.

Ayrıca birader iğrenç şut atıyorsun. Mümkünse oralarda topu alınca artık ekstra pası düşün oralardan şut falan senin işin değil.

Denk geldi Juve'ye bir tane sıktın diye her topu kaleye vurmana gerek yok.

Yetenekten ziyade soğukkanlılık ve özgüven sorunu var baskı altındayken attığı pasların ve şutların büyük çoğunluğu isabetsiz. Geriden top alıp 60 metre ayağa nokta atışı pas atar çünkü hiçbir baskı yok o pas geçse ne olur geçmese ne olur geriden çizgiye doğru top atıyorsun ama kale önünde karşı karşıya bırakacak ara pasını verebilmek için soğukkanlılık gerekiyor o yüzden ince işlerde zayıf

Hakkinda soylenenleri dinlerken Sara

Screenshot_20260303_043705_Google.webp

Geri
Üst Alt