#8 Gabriel Sara

Yılda 5 maç falan süper oynadı dedirtiyorsa satmak gerekiyor nokta. Belli ki yetenekli ama ingiltere antrenmanı yiyince iyi top oynuyorsa, Okan Bey’in antrenmanları ve topçulara tanıdığı rahatlık Sara’yı geri götürüyorsa, daha disiplinli ve iyi antrenman yapacağı bir lige ve kulübe gitmeli. Alındığı paraya satmayı başarı addederim

abi ne takıntılı adamlarsınız her sene bi topcuya takıp devre arası gelip bokluyorsunuz

10 numara bölgesinde oynayacak bir oyuncu değil maalesef. Arka tarafta olduğunda ancak özelliklerini gösterebilir. 10 numarada oynatıldığı için kendisine kızamıyorum, adam ben o bölgeye uygun değilim dese kimse birşey diyemez

Come On What GIF by MOODMAN

Kornerleri bıraksın. Çok net önlem almışlar veya daha sert yapmalı

Zumbacı misali takılıyor sahada

Burada söylendiği gibi kötü bir ilk yarı geçirmedi. Üstelik Osi'ye çok iyi 2 pas çıkarttı, gol öncesi ise çok akıllıca oynadığı için o top Sane'ye geldi. Ve tüm sahayı yine baştan sona turluyor her pozisyonda pas opsiyonu veya üçgen yaratmayı sağlıyor.

Bazı oyuncular maalesef kredisi çok zayıf, en ufak hatası çok daha batıyor. Sara maçın içerisinde 2 kere attığı pas geçmediği için yaptığı diğer tüm olumlu şeyler çöpe atılıyor.

Burada söylendiği gibi kötü bir ilk yarı geçirmedi. Üstelik Osi'ye çok iyi 2 pas çıkarttı, gol öncesi ise çok akıllıca oynadığı için o top Sane'ye geldi.

Bazı oyuncular maalesef kredisi çok zayıf, en ufak hatası çok daha batıyor. Sara maçın içerisinde 2 kere attığı pas geçmediği için yaptığı diğer tüm olumlu şeyler çöpe atılıyor.
ya ezbere sallıyorlar torreira lemina bundan iyi mı oynadı hayır tek msj yok baslıkta

İsabetli pasını göremedim maalesef. Top kaybı yapmazsak bjk gol atamayacak gibi duruyor o sebeple yerini ilkaya bırakmalı

Macin heycanindan mi bilemem ama ben Sara hic görmedim sahada

Geri
Üst Alt