#8 Gabriel Sara

Yani oynayamadigi bir pozisyonda israr etmenin anlami yok. Ama cok agirsin be arkadas. Kiyas yapmak istemiyorum ama varsa talibin git abi. Sen de kurtul biz de kurtulalim.

Takim ne yaptigini bilirse is yapar
Takim kahramanliga kaldiginda kaybolup gidiyor

10 numara oynaması demek -1 demek zorlamak ın lütfen artık kadro dolu görülsün diye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam çok ağır yav, böyle üst düzey takımlara karşı çok yavaş kalıyor. Dar alanlarda o yüzden hep top kaybediyor

Bu maçta bireysel performans konuşmanın bir manası yok. Sara bugün Liverpool'da olsa belki hayran olurduk belki.

10 numarada olmuyor artık 8'de yeri sabitlenmeli lemina ortasaha/stoper alternatifi olarak yoluna devam etmeli

ben çok savunuyorum kendisini ama içinde bulunduğumuz durumu iyi analiz edersek sene sonu 30 üstü rakamlara vedalaşabiliriz

Sorun 10-9-8-7 oynaması değil. Herif kendi ekseni etrafında 3 günde dönüyor. Sürekli hücumda pas hatası yapıyor. Olmadık yerlerde ağırlığı sebebiyle top kaybı yapıyor.

Sallai bek oynasın

Sara başka mevkide oynasın

Galatasaray bunları oynatmak zorunda mı

Yetersizler, elit futbolcu değiller, bu seviyelerde yapamıyorlar

CL müziği çalınca CL kupası alınmıyor. Takımındaki her birey belli seviyede olmalı. İleriye ferrari koyup arkasına broadway koyuyorsun, geçiniz

Dün Torreira ve Lemina o kadar geri giderek oynadılar ki Sara çok geniş alanda tek başına kaldı.

Sorun 10-9-8-7 oynaması değil. Herif kendi ekseni etrafında 3 günde dönüyor. Sürekli hücumda pas hatası yapıyor. Olmadık yerlerde ağırlığı sebebiyle top kaybı yapıyor.

Sallai bek oynasın

Sara başka mevkide oynasın

Galatasaray bunları oynatmak zorunda mı

Yetersizler, elit futbolcu değiller, bu seviyelerde yapamıyorlar

CL müziği çalınca CL kupası alınmıyor. Takımındaki her birey belli seviyede olmalı. İleriye ferrari koyup arkasına broadway koyuyorsun, geçiniz
Bu kadar basit.Bunu görmemek için kör olmak gerekir.Hala yok şu mevki yok bu mevki..İnanılır gibi değil.
Ondan sonra avrupada yavaş yavaş ilerleyeceğiz.Sürekli orada olarak başarıda sürekliliği sağlayacağız.
Çok güzel katılıyorum.Ama iişte bu gerçekleri görüp değişime giderek olur bu.
Hiçbirşey yapmadan eksikleri ısrarla görmeden nasıl olacak süreklilik.
Okan buruk ciddi hatalarını düzeltmezse
Sallaiyi sağ bek sarayı orta sahada oynatmaya devam edersek satılması gereken adamları satmazsak gerekli takviyeleri soğru planlamayı yapamazsak nasıl olacak.Bunlsr olmazsa hiçbir değişiklik olmaz.Bu geldiğimiz noktaya tekrar 10-15 sene sonra geliriz.

Geri
Üst Alt