- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.380
- 4.588
Cok iyi oynuyor zaten haftalardir ama bu coolness cok eksikgol kacırana kadar dün iyi oynuyodu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok iyi oynuyor zaten haftalardir ama bu coolness cok eksikgol kacırana kadar dün iyi oynuyodu
Cok iyi oynuyor zaten haftalardir ama bu coolness cok eksik
%85 milli takıma seçilmediBrezilya milli takımına da seçilmişken 15-20 her ne verirlerse kurtulmak şart. Yok agacım bir kaçırırsın iki kaçırırsın eyvallah da aynı pozisyonda dört beş kere aynı haltı yersen çalışmıyorsun demektir.
Dümenden de olsa seçilme olayı oldu. Oradan birileri çakmak şart.%85 milli takıma seçilmedi
Adam mıymıntılıktan topu kaleye zor yetiştiriyor. Çok enteresanBrezilya milli takımına da seçilmişken 15-20 her ne verirlerse kurtulmak şart. Yok agacım bir kaçırırsın iki kaçırırsın eyvallah da aynı pozisyonda dört beş kere aynı haltı yersen çalışmıyorsun demektir.
Belhanda'nın çok estetik golleri vardı yav, bu herif o golleri rüyasında bile atamaz.Belhanda dün orada golu yapardi ondan bile beter vuruyo toplara
Estetik golleri dışında şutu genel olarak buna yakındı ama her türlü bundan iyiydi.Belhanda'nın çok estetik golleri vardı yav, bu herif o golleri rüyasında bile atamaz.
Haftalar öncesinde bunun mevzusunu nacizane çözmüştüm, burda da yazmıştım. Bu herifin en büyük problemi hız ve çabukluk. Bu konuda o kadar kötü ki iyi yapabileceği hiçbir şeyi -varsa tabii öyle meziyetleri- yapamıyor.Estetik golleri dışında şutu genel olarak buna yakındı ama her türlü bundan iyiydi.
Belhanda çok gol atmasa da ileriye çok top taşırdı. Bunun gibi ayı balağı değildi ikili mücadeleye girdi mi çoğunu kazanırdı.
Kapalı savunmaları açmada çok faydalı işler yapardı. Bununla karşılaştırınca yanında Zidan kalır Belhanda.
Adam hareket edecek damperli kamyon gibi dönüyor. Ulan 100 üzerinden 30 pace olan sadece alan kapatan stoper bile bundan daha hızlı hareket ediyordur.
Oyun kurulumuna da gelmiyor artık paşa. Barış'ın oraya gitmiş bir de çok hızlıymış gibi savunma arkasına koşu atıyor yalandan bak bak lavuğa bak...
Kötü oyunculuğunu tarif edecek bir kelime bulamıyorum.
Yani dediğine ek olarak bu adam çevikte değil. Üstüne bir de kendine bakmadığı çok belli.Haftalar öncesinde bunun mevzusunu nacizane çözmüştüm, burda da yazmıştım. Bu herifin en büyük problemi hız ve çabukluk. Bu konuda o kadar kötü ki iyi yapabileceği hiçbir şeyi -varsa tabii öyle meziyetleri- yapamıyor.
Yani dediğine ek olarak bu adam çevikte değil. Üstüne bir de kendine bakmadığı çok belli.
Fizik kalitesi iyi olmadığı zamanlarda istediği hiçbir şeyi sahaya yansıtamaz.
Çünkü vücut yapısı olarak dezavantajlı bir adam. Ona göre kendine bakması lazım ama bu ne yapıyor her bulduğu boşlukta yemek yiyor.
O da kameralara yansıyan tarafı yani daha arkada neler yapıyordur düşünün. Geldiği ilk yılın sezon sonunda bu Brezilya'ya tatile gitsin 100 kilo olarak döner demiştim. 2. yılında da duran top istatistikleriyle idare etti. Bu yıl zaten komple sıçtı sıvadı ayı balağı.
Zamanında belhanda'ya çok salladım da özür dilerim kendisinden. Belhanda bu sara'nın yanında bruno fernandes kalırBelhanda dün orada golu yapardi ondan bile beter vuruyo toplara
Lavuk öyle bir sinirlendirdi ki yıllardır orada oynayıp aynı sorunları yaşatıyor gibi...Adamın bu 2.yılı zaten 3 yıldır bizde değil
Lavuk öyle bir sinirlendirdi ki yıllardır orada oynayıp aynı sorunları yaşatıyor gibi...
Yani işte geldiği sezon fb deplasmanı, içerdeki Göztepe maçı dışında zaten iyi maçı yok. Duran toptan istatistik kastı.