#8 Gabriel Sara

Gol kaçırma dışında şuna iyi oynuyor falan diyen gitsin voleybol takip etsin.

Futbol yorumu yapmasın bir zahmet. Arkadaş göz var nizam var... Nasıl iyi oynuyor diyorsunuz buna?

Vitaminsiz Aspirin kadar maça etki edemiyor adam ve bu adam takımın beyni konumunda şu an...

Gün görmemiş küfürler yiyor. Dün ki pozisyonu bu sezon rahat 4-5 kez daha yemiştir.

son vuruşu bu kadar kütük olan futbolcu bu seviyede azdır.

zaten defalarca yazdım buraya tabela düşmanı diye. sağolsun dün de şaşırtmadı.

10 kere boş kale ver 5 ini dışarı atar.

Gol kaçırmasının ve kötü şutlarının sebebi mıymıntı olması. Ağır ve mıymıntı bir topçu

Brezilya milli takımına da seçilmişken 15-20 her ne verirlerse kurtulmak şart. Yok agacım bir kaçırırsın iki kaçırırsın eyvallah da aynı pozisyonda dört beş kere aynı haltı yersen çalışmıyorsun demektir.

Brezilya milli takımına da seçilmişken 15-20 her ne verirlerse kurtulmak şart. Yok agacım bir kaçırırsın iki kaçırırsın eyvallah da aynı pozisyonda dört beş kere aynı haltı yersen çalışmıyorsun demektir.
Adam mıymıntılıktan topu kaleye zor yetiştiriyor. Çok enteresan

Sağından soluna dönene kadar aylar yıllar geçiyor bu adamdan 10 numara olmayacağı çok bariz

Belhanda'nın çok estetik golleri vardı yav, bu herif o golleri rüyasında bile atamaz.
Estetik golleri dışında şutu genel olarak buna yakındı ama her türlü bundan iyiydi.

Belhanda çok gol atmasa da ileriye çok top taşırdı. Bunun gibi ayı balağı değildi ikili mücadeleye girdi mi çoğunu kazanırdı.

Kapalı savunmaları açmada çok faydalı işler yapardı. Bununla karşılaştırınca yanında Zidan kalır Belhanda.

Adam hareket edecek damperli kamyon gibi dönüyor. Ulan 100 üzerinden 30 pace olan sadece alan kapatan stoper bile bundan daha hızlı hareket ediyordur.

Oyun kurulumuna da gelmiyor artık paşa. Barış'ın oraya gitmiş bir de çok hızlıymış gibi savunma arkasına koşu atıyor yalandan bak bak lavuğa bak...

Kötü oyunculuğunu tarif edecek bir kelime bulamıyorum.

Estetik golleri dışında şutu genel olarak buna yakındı ama her türlü bundan iyiydi.

Belhanda çok gol atmasa da ileriye çok top taşırdı. Bunun gibi ayı balağı değildi ikili mücadeleye girdi mi çoğunu kazanırdı.

Kapalı savunmaları açmada çok faydalı işler yapardı. Bununla karşılaştırınca yanında Zidan kalır Belhanda.

Adam hareket edecek damperli kamyon gibi dönüyor. Ulan 100 üzerinden 30 pace olan sadece alan kapatan stoper bile bundan daha hızlı hareket ediyordur.

Oyun kurulumuna da gelmiyor artık paşa. Barış'ın oraya gitmiş bir de çok hızlıymış gibi savunma arkasına koşu atıyor yalandan bak bak lavuğa bak...

Kötü oyunculuğunu tarif edecek bir kelime bulamıyorum.
Haftalar öncesinde bunun mevzusunu nacizane çözmüştüm, burda da yazmıştım. Bu herifin en büyük problemi hız ve çabukluk. Bu konuda o kadar kötü ki iyi yapabileceği hiçbir şeyi -varsa tabii öyle meziyetleri- yapamıyor.

Haftalar öncesinde bunun mevzusunu nacizane çözmüştüm, burda da yazmıştım. Bu herifin en büyük problemi hız ve çabukluk. Bu konuda o kadar kötü ki iyi yapabileceği hiçbir şeyi -varsa tabii öyle meziyetleri- yapamıyor.
Yani dediğine ek olarak bu adam çevikte değil. Üstüne bir de kendine bakmadığı çok belli.

Fizik kalitesi iyi olmadığı zamanlarda istediği hiçbir şeyi sahaya yansıtamaz.

Çünkü vücut yapısı olarak dezavantajlı bir adam. Ona göre kendine bakması lazım ama bu ne yapıyor her bulduğu boşlukta yemek yiyor.

O da kameralara yansıyan tarafı yani daha arkada neler yapıyordur düşünün. Geldiği ilk yılın sezon sonunda bu Brezilya'ya tatile gitsin 100 kilo olarak döner demiştim. 2. yılında da duran top istatistikleriyle idare etti. Bu yıl zaten komple sıçtı sıvadı ayı balağı.

Yani dediğine ek olarak bu adam çevikte değil. Üstüne bir de kendine bakmadığı çok belli.

Fizik kalitesi iyi olmadığı zamanlarda istediği hiçbir şeyi sahaya yansıtamaz.

Çünkü vücut yapısı olarak dezavantajlı bir adam. Ona göre kendine bakması lazım ama bu ne yapıyor her bulduğu boşlukta yemek yiyor.

O da kameralara yansıyan tarafı yani daha arkada neler yapıyordur düşünün. Geldiği ilk yılın sezon sonunda bu Brezilya'ya tatile gitsin 100 kilo olarak döner demiştim. 2. yılında da duran top istatistikleriyle idare etti. Bu yıl zaten komple sıçtı sıvadı ayı balağı.

Adamın bu 2.yılı zaten 3 yıldır bizde değil

Lavuk öyle bir sinirlendirdi ki yıllardır orada oynayıp aynı sorunları yaşatıyor gibi...

Yani işte geldiği sezon fb deplasmanı, içerdeki Göztepe maçı dışında zaten iyi maçı yok. Duran toptan istatistik kastı.

Farklı profil uyuşuk orta saha almaktan vazgeçmedik. Top taşıyan orta sahaya alerjimiz var ya iyi şutör uyuşuk alıyoruz veya bunun gibi başka uyuşuk alıyoruz

Çevik,ikili mücadeleden çekinmeyen top süren orta saha almadılar bi türlü

Geri
Üst Alt