#8 Kerem Demirbay

Batshuayi nasıl Osimhen geldiğinde triplere girdiyse bu da Sara geldi için aynı tavırlar içinde.
İkisi de hemen gönderilmeli

Neden 55 yaşında gibi oynuyorsunn oğlumm ?? Her şeyi anlıyorum da biraz kıpırda atik ol mücade ett delirtme lan insanı

31 yaşında sanki 36 olmuş gibi hareketlerde bulunmuyor mu delircem bunu izlerken. Yüksek pingle oynuyor adam oyunu ya inanılmaz.

Dayılığı ayrı, topçuluğu ayrı fiyasko.

Dayı diye diye gerçekten dayı oldu herif.

Halısahadaki 50'lik dayılar gibi top oynuyor.

OB prensini kadro dışı bırakır mı hiç

Alt yaş MT hocalığı zamanında kendi oynattı diye parlattığım yıldız oyuncu gözüyle bakıyor

son dakikalarda 2 metre yanindaki arkadasina pas atmayi beceremeyip gol yedirmek icin elinden geleni yapti jakobs olmasa 2 1 yenilmistik

ahmet kutucuyu almak için kullanılsın dayı . sezon sonuna kadar onca maç var

dayı + bats bonservisle ve yusfu 6 ay kiralık verelim alalım ahmet kutucuyu.

Adamın önü bomboş geri dönüyor herif. Ne sövdüm babam duydu. Birde dayak yiyecektik

bu herif hangi akla hizmet oynatılıyor anlamak mümkün değil

Oyuna girdikten sonra takım top oynadı. Berkandan falan 5 gömlek iyi topçu.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok ilginç, bence kötü oynuyor ama gerçekten üstteki arkadaşa katılıyorum berkan korkunç kötü futbol oynuyor, demirbay biraz mimli sadece. berkan'ın başlığı mesala şu maçtan sonra 2 gün üstte falan kalmalıydı. ilk yarı o kadar kötü oynadıki hayatımda izlediğim en kötü futbolu oynamış olabilir. 2. yarı takım biraz atak yapıp goller kacırınca bir şeyler olunca gündem tamamen barışa ve diğer oyunculara döndü. Şu maçın 3 puanının kaybedilmesinde ilk sıraya berkanı koyarım ikinci üçüncü sıraya da yine berkan yazarım o kadar kötüydü çünkü.

Son düzenleme:
Alakası yok yav berkandan falan da kötü bu adam ofansif orta saha berkan ise tam bir defansif adam. Orta sahadaki hamal görevi gören eleman. Kıyaslanamaz derecede iki adam.

Bu adamın yaptığı şeyler topu alıyor yanıdaki adama şekilli şukullu teknik pas atıyor güya pası bile yavaş atıyor.
Geçen sene şut falan çekiyordu şut çekmeye çalıştığında o kadar yavaş ki önü 3 metre boşken bir anda 4 kişi kapatabiliyor.

Bak net rezil. Pas hataları yavaşlığından kaptırdığı topları saymıyorum bile. Bu akşam ceza sahası çizgisinde 2 kere üst üste kaptırdığı top var ya heh bu adam bunu ısrarla her maç yapıyor ama berkanın koca sezonda bunun 10'da biri kadar yoktur.

Mimlenme falan yok maalesef çok çok kötü. Ara pas atması gerken bu adm mı yoksa davinson mu?
Orta sahada attığı pasın aynısını aynı şekilde 18 yaşındaki efe de atar zaten.

Kendisi net olarak bitik durumda. Almanya 2.liginde falan belki oynar.

Geri
Üst Alt