#8 Kerem Demirbay

Dayiyi severim, iyi karekter ama futbolu kafada birakmis

Sara nın alternatifi bu.
Torreira nın da berkan.
Yok gökdeniz var kaan var vs geyiklerini bırakın hoca onları saymıyor
Barışın dağlara vurduğu çok net bir pozisyon vardı hazırlayan demirbaydı.
Koca 52 dakika olumlu yaptığı tek hareket buydu.
Hocanın garip şekilde orta sahaya transfer istememesi yönetimin uyuması demirbayın sezonu kapatmış gibi bitikliği korkutuyor beni gelecek adına

Demirbay geçen sezonun ikinci yarısının ortasından sonra iyi performans ortaya koydu çünkü o sezonnun ikinci yarısından sonra Avrupa kupası oynamadık uzun bir süre. Haftada tek maç düzenli olarak oynadı ve oyun bilgisi de bizim lige yetti. Bir yaş daha yaşlanınca ve uzun süre maç temposu kazanacak şekilde oynamayınca malesef düşen fizik kalitesi oyun kalitene üstün geliyor ve sahada saçma sapan hareketler yapamıyorsun. Adamlar etinden suyundan faydalanıyor, son olarak bizim ülkeye postalıyorlar.

Benfica bilmiyor mu Rafa Silva ile sözleşme uzatmayı. Adamlar zamanı gelince yol veriyor, biz ise sahada ayağı kopana kadar oynasın istiyoruz çünkü ne kulüp yönetmeyi biliyoruz ne de adam yönetmeyi. Sonra taraftar Kerem'e sallıyor, Zaha'ya sallıyor vsvs. Genelde 30una yakın bitmiş oyuncuları alıyoruz. Arada tek tük doğru transferlerimiz oluyor. Mesela son zamanlarda İlkay konuşuluyor. Bitik oyuncu arkadaşlar aman diyim. Haa biz sövmeyi seviyoruz buyursun gelsin diyorsanız bilemem.

Eve gidip maçın tekrarını izlerken kendisi hakkında ne düşünüyor acaba. Olduğu kadar deyip bir sigara yakıyor gibi geliyor bana.

Demirbay geçen sezonun ikinci yarısının ortasından sonra iyi performans ortaya koydu çünkü o sezonnun ikinci yarısından sonra Avrupa kupası oynamadık uzun bir süre. Haftada tek maç düzenli olarak oynadı ve oyun bilgisi de bizim lige yetti. Bir yaş daha yaşlanınca ve uzun süre maç temposu kazanacak şekilde oynamayınca malesef düşen fizik kalitesi oyun kalitene üstün geliyor ve sahada saçma sapan hareketler yapamıyorsun. Adamlar etinden suyundan faydalanıyor, son olarak bizim ülkeye postalıyorlar.

Benfica bilmiyor mu Rafa Silva ile sözleşme uzatmayı. Adamlar zamanı gelince yol veriyor, biz ise sahada ayağı kopana kadar oynasın istiyoruz çünkü ne kulüp yönetmeyi biliyoruz ne de adam yönetmeyi. Sonra taraftar Kerem'e sallıyor, Zaha'ya sallıyor vsvs. Genelde 30una yakın bitmiş oyuncuları alıyoruz. Arada tek tük doğru transferlerimiz oluyor. Mesela son zamanlarda İlkay konuşuluyor. Bitik oyuncu arkadaşlar aman diyim. Haa biz sövmeyi seviyoruz buyursun gelsin diyorsanız bilemem.
İlk 11'de 3 yerli zorunluluğu varken Demirbay'ı almak kadar doğru bir hareket yoktu. Sözleşmesi bitince de uzatılmayacak yabancı sayıldığı için.

İlk 11'de 3 yerli zorunluluğu varken Demirbay'ı almak kadar doğru bir hareket yoktu. Sözleşmesi bitince de uzatılmayacak yabancı sayıldığı için.
Bu yazdığım Demirbay özelinde değildi, ben alınmasına da karşı değildim genel olarak transferlerin, kadro planlamalarının yanlışlarından bahsediyorum. Mesela ilk 11'de banko oynamayacak,oynattığında senin Türk oyuncundan daha iyi performans vermeyecek yabancıyı transfer de ediyoruz.

Almanyadan takım bulup defolamıyor mu bu herif ya.

2 senedir her maç kritik yerde kritik top kaybı yapıyor, oliviera bundan daha verilimliydi herifi yavaş ve gamsız hareketleri var diye kadro dışı bıraktık. Bunun ne gibi bir ayrıcalığı var.

Geri
Üst Alt