#8 Kerem Demirbay

Bu sezon vasatı aştığı 2 maç war. Malmö ve Az. İkisinde de Torreira ve Sara sahadayken girdi. Okan illa sokup duracaksa bu ikisini veya muadili Berkan'ı oyundan çıkarmadan soksun.

herif fiziken bitmiş ne bekliyorsun ki yani. Bazı oyuncular fizik yapısı gereği erken çöküyor bu da öyle.

Sadece bu sene değil ki geçen sene Şubat ayının sonundan itibaren her maç sahanın ortasına patır patır bırakıyor.

Topa vuracak mecali bile yok biz bu adamdan Sara performansı bekliyoruz

Bu adam ilk geldiği günden beri sempatik gelmedi bana kıytırık bir dayı muhabbeti başladı aldı yürüdü ne zaman mikrofon uzatsalar üst perdeden konuşmalar falan sen topunu oyna arkadaş ne zaman oyuna girsen hiçbir şey yaptığın yok sıfır etki ...

mentali çok sıkıntı keremin takıma etkisi negatif oluyor. veteran topçular çalışkan olmalı sabri necip hasan şaş gibi vesaire bu tarz veteran topçu barındırılmamalı takımda

Dk 73te oyuna girip maç bitene kadar yürüyen zat. Herifin yanına pas verişi bile ağır çekim

Abi bunu kadro dışı bırakın gitsin tek başına sürünsün. Werder Bremen istiyormuş onların da kafasına koyayım.
Bunun takımı sabote ettiğini düşünüyorum. Gerçekten kadro dışı bırakılmalı. Çalım yediği adamı takip etmiyor. Berkan çıkıp bu gevşek girmese belki yemezdik 3. golü.

Artık sahada görmeye tahammül edemem

Rezalet herif.

Defol git bu takımdan. Yine çok güzel kaçak oynadı dün.

3.golden sonra sançez birine kızıyo

Tam emin olamadım buna mı kızdı acep

Bence koşmuyor değil koşamıyor. Koşma yetisini kaybetmiş. Unutmuş, beceremiyor. Ölmüş ağlayanı yok.

Geri
Üst Alt