#8 Kerem Demirbay

Bazı muhabirler transferiniz söz konusu mu diye sorunca; hayır ben burada cok mutluyum elimden geleni yapiyorum diye keskin cevaplar veriyordu.

Bende yazik herifi oynatmiyoruz ama yine de aidiyet barindirip forma icin savasicagini soyluyor diyordum. Ama bu herif istanbulu, gs ortamini ve maasi birakipta hic bir yere gitmez

Umarım sana muhtaç kalmaz Galatasaray, 90+'da bile girmemeli.

emeklilik icin gelen gurbolara kapimizi kapatmaliyiz. hamitte boyleydi benzer sekilde ilkayda böyle olacakkk.

Gurb alacaksan bastırıp parayı Can Uzun’u, Eren Dinkçi’yi alacaktın. Ne Süperlig takımından gurb alınır, ne de kadayıf olmuş gurb alınır.

Malmö maçı dışında bunun girdiği ve 5 dk sonra gol yemediğimiz maç olmadı hiç.

Malmö maçı dışında bunun girdiği ve 5 dk sonra gol yemediğimiz maç olmadı hiç.
cj on X: lundstrama bundan olacak aq https://t.co/tjD3SAAMib / X

Adam yeni giriyor ama sahada ceylan gibi seke seke koşuyor ya sanki ter idmanında,

şaka mısın sen bu nasıl bir rahatlık lan

Yok dayı yok emmi diye diye kaldırdılar bir tarafını. Adam bitmiş okeye dönüyor.

Bunu yollasaydınız maç sonu konuşmasına, bakalım adım Kereminho olsaydı diyecek mi yine?

bu isim point kaybı diye geçer sözlüklerde

Aslında adı çıkmış 9 a inmez 8 e durumu.
Adam gayet standart top oynuyor bizim taraftar takmış buna.
Çok efor sarfediyoruz direnci artırmak lazımken hoca 85 te pres yaptırıyor bunun adı da felsefe oluyor.
Bugün demirbaya söveriz yarın tunçbaya isimler değişir sadece.
Bari bu maçta yuhalanan ıslıklanan muslera değil demirbay olsaydı gidiyorum filan rest çekince yerine adam almak zorunda kalırdı felsefeci hocam.

O son pozisyondaki sag ayak ile ortan neydi be arkadas? Dalga mi geciyorsun bizimle?

Son dakika ayağın cikacakti lan ortayida yapamadin. Hadi yavrum yandan yandan

Geri
Üst Alt