#8 Kerem Demirbay

Derhal kadro dışı bırakın, bu adamın formaya en ufak saygısı kalmamış. Sezon sonu sepetleyin şunu. 30 yaşında hiç bir orta sahaya 2 yıldan fazla sözleşme vermeyin. Oliveira kepazeliğinden sonra bir de bunun tazminatıyla uğraşmayalım.

Oyuna girdikten sonra gol yemediğimiz maç yok. Sanırsam Rizespor maçında gol yemedik çünkü 90. dakikada girdi ve 2 net pozisyon verdik son dk da. Milyonlar kazanmak bukadar kolay mı gerçekten?

Bidaha yediriyordu. Topu kaptırdıktan sonra ağır adımlarla dönüyor bide. Afrikalı olsa yaşı küçülmüş 50 vardır derdim. Enerjisi o kadar

Abiciğim yedek olabilirsin fark etmez de milyon euro'lar kazanıyorsun ya gerçekten kafayı yememek elde değil asgari ücretle çalışan adam dişini tırnağına takarken sen aldığın bu maaşla bu kadar rahat takılamazsın.

Ben bu futbolcuların bu kadar rahat takılmasının sebebinin biraz da teknik direktörün oyunculara taviz vermesi daha doğrusu pozitif yöneticilik yaparak pek de fazla sıkmamasına bağlıyorum.

Evet başlarda bu çok işe yarıyordu ama yıllar geçtikçe Okan hocanın hiyerarşisi de bozulmaya başladı bozulan bir hiyerarşi ve yumuşak yüzlülükle de oyuncular açıkçası sanki pek takmamaya başladı diye düşünüyorum.

Ayrıca bizim kulüpte oyuncuları pek zorbalayan bir kulüp değil gözüne havai fişek patlayan adamı bile kulüpte tuttuk üstüne bizden tazminat istedi paşa paşa ödedik.

Yani bizim bu kafa yapımız hem oyuncular bize gelirken çok etkili oluyor buradaki bu rahatlığı görüyorlar ama bir yandan da sahada mücadele etmeyen oyuncularla ilgili ciddi problem yaşıyoruz.

Zaha'yı yedi Okan bey, bu adam Zaha'dan kötü işer yapıyor hala takımda mesela, kaç etti böyle gol yediğimiz pozisyon? vasat yedek ama bel bağlamak saçma...

Derhal kadro dışı bırakın, bu adamın formaya en ufak saygısı kalmamış. Sezon sonu sepetleyin şunu. 30 yaşında hiç bir orta sahaya 2 yıldan fazla sözleşme vermeyin. Oliveira kepazeliğinden sonra bir de bunun tazminatıyla uğraşmayalım.
Yalnız oliviera bunu top diye oynar

bu herif transfer edilirken iron man tanıtımı vardı twitte

#ulan gs

Rekor transfer bedeliyle Leverkusen'in transfer ettigi adami neden 3.5 milyona biraktigi belli oluyor.

Futbol onu bırakmış

Ama başka bir korkum da var

Geri
Üst Alt