#8 Kerem Demirbay

Berkan-Jelert-Kerem nefretim ya. Ayağından top çıkarması 5-6 sn, 2 metre top sürmek yok ama Berkan'la ayaklarına top geldi mi havalar o biçim. Abicim siz olumlu hiç bir şey yapmıyorsunuz size söyleyim bu futbol değil. Yallah halı sahaya

Futbolcu değil diyeceğim de ban yeme tehlikesi mevcud

Bu adamın ne kadar daha sözleşmesi var acaba futbolu bırakmış gibi bir hali var

Kaan ayhan, kerem, abdülkerim, mertens ve muslera bunlar artık fiziken bitmiş emekli olmuş gönder gitsin.
Akıllı bir yönetici akıllı bir teknik adam bunu görür.Heleki bu kadar para alan teknik adam görmek zorunda.Sokaktaki kıt bilgisiyle taraftar bunu görüyorsa teknik adamda görecek.

Kimse babasının hayrına oynamıyor bu takımda.Apo belli bir yaştan sonra kendini bulmuş bir adam.İyi yönleri olduğu kadar yetersiz taraflarıda var.Bu kadar performans vermesinide kimse beklemiyordu.Gayette güzel katkı aldık.Ama bakıyorsun zaten ağır bir oyuncuydu.Hemen al bir tane sistemine göre oyun anlayışına göre bir stoper.Apoda otomatikman alternatif olur.
Kaan ayhan konusunda çok kızgınım..iki avrupa maçında elenmemizin en büyük nedeni.Net kadro dışılık hatalar yaptı.Ama kimsenin umrunda değil.

Kerem ve berkanın yetersizliği belliyken elden çıkaracaksın.Yıllık ücret fazla falan diyorsan en azından çaba göster göndermek için.En azından birisini gönderip 2,3 tane orta saha alacaksın.Bu adamlardan daha iyi daha fazla katkı verecek alternatif oyuncu çok rahat bulunur.Alınmamasında Para falanda bahane değil.

Ama bir yandan baıyoruz bu adamları geçtim yetersizliği tescilli eyüp,yusuf gibi adamları bile ısrarla kadroda tutuyor.Amacı ne anlamak mümkün değil.

Geçen sene mertensin yerine adam alınmalıydı.Burada Bas bas bağırdık..

Muslera konusuda aynı.Çokdan yerine bir kaleci almalıydık.2.kaleci olarak devam edebilirdi.Kabul etmezsede yapacak birşey yok.

Her transfer dönemi ilk 11 yerine alternatif adam almaya doymadılar.Onlarda bile başarı oranı yerlerde.

Yüz defa söyledik az ama öz 11’e oyuncu al eldeki adamlar otomatikman yedeğe düşsün.

Son düzenleme:
Akıllı bşr yönetici akıllı bir teknik adam bunu görür.Heleki bu kadar para alan teknik adam görmek zorunda.Sokaktaki kıt bilgisiyle taraftar bunu görüyorsa teknik adamda görecek.

Kimse babasının hayrına oynamıyor bu takımda.Apo belli bir yaştan sonra kendini bulmuş bir adam.İyi yönleri olduğu kadar yetersiz taraflarıda var.Bu kadar performans vermesinide kimse beklemiyordu.Gayette güzel katkı aldık.Ama bakıyorsun zaten ağır bir oyuncuydu.Hemen al bir tane sistemine göre oyun anlayışına göre bir stoper.Apoda otomatikman alternatif olur.
Kaan ayhan konusunda çok kızgınım..iki avrupa maçında elenmemizin en büyük nedeni.Net kadro dışılık hatalar yaptı.Ama kimsenin umrunda değil.

Kerem ve berkanın yetersizliği belliyken elden çıkaracaksın.Yıllık ücret fazla falan diyorsan en azından çaba göster göndermek için.En azından birisini gönderip 2,3 tane orta saha alacaksın.Bu adamlardan daha iyi daha fazla katkı verecek aleyernatif oyuncu çok rahat bulunur.Alınmamasında Para falanda bahane değil.

Ama bir yandan baıyoruz bu adamları geçtim yetersizliği tescilli eyüp,yusuf gibi adamları bile ısrarla kadroda tutuyor.Amacı ne anlamak mümkün değil.

Geçen sene mertensin yerine adam alınmalıydı.Burada Bas bas bağırdık..

Muslera konusuda aynı.Çokdan yerine bir kaleci almalıydık.2.kaleci olarak devam edebilirdi.Kabul etmezsede yapacak birşey yok.

Her transfer dönemi ilk 11 yerine alternatif adam almaya doymadılar.Onlarda bile başarı oranı yerlerde.

Yüz defa söyledik az ama öz 11’e oyuncu al eldeki adamlar otomatikman yedeğe düşsün.
1 Sara 1999
2 Sanchez 1996
3 Torreira 1996
4 Frankowski 1995
5 Icardi 1993
6 Lemina 1993
7 Morata 1992

Baska bu takimda oynayabilecek kalitede oyuncu görünmüyor seneye
Osimhen gittikten sonra cöküs baslamamasi icin cok saglam 6 yabanci almamiz gerekiyor

1 kaleci
2 sol stoper
3 sol bek
4 sag kanat
5 sol kanat
6 forvet arkasi

7. yabanciyi nereye almamiz gerektigini bunlar alindiktan sonra düsünürüz ama bu mevkilere eksiksiz %100 isabetli transferler yapilmali

Cuesta zart zurt hep fuzuli adamlar, derhal göndereceksin ne pahasina olursa olsun. Yeniden yapilanma sart, her sene oldugu gibi yine bir sürü transfer lazim. Takimi iyice vasat alti oyuncularla doldurdular.

Atletik zayıflığı yetmezmiş gibi, üstüne bir de mental gevşeklik var herifte; düşman başına. ''Gevşekbay''...

1 Sara 1999
2 Sanchez 1996
3 Torreira 1996
4 Frankowski 1995
5 Icardi 1993
6 Lemina 1993
7 Morata 1992

Baska bu takimda oynayabilecek kalitede oyuncu görünmüyor seneye
Osimhen gittikten sonra cöküs baslamamasi icin cok saglam 6 yabanci almamiz gerekiyor

1 kaleci
2 sol stoper
3 sol bek
4 sag kanat
5 sol kanat
6 forvet arkasi

7. yabanciyi nereye almamiz gerektigini bunlar alindiktan sonra düsünürüz ama bu mevkilere eksiksiz %100 isabetli transferler yapilmali

Cuesta zart zurt hep fuzuli adamlar, derhal göndereceksin ne pahasina olursa olsun. Yeniden yapilanma sart, her sene oldugu gibi yine bir sürü transfer lazim. Takimi iyice vasat alti oyuncularla doldurdular.

Çok net lazım olan bölgeler.
Her sene söylüyoruz.Alternatif falan uğraşmayacaksın.transfer dönemini çorbaya çevirmeyeceksin.Hemen şimdi çalışmaya başlayıp bu altı adamı ne eksik ne fazla almak için gece gündüz çalışacaksın.
Aynı zamanda gönderilmesi gereken adamları göndermek için çalışacaksın..Ne kadar çok gönderirsen o kadar kardır.En kötü Bir senede bitmedimi diğer sene planlamayı tamamlarsın.

Ama bu planlamayı hemen yapıp çalışmalara başlamak için yeni yönetim lazım.O nasıl olacak.İ
transfer dönemlerinde kepaze derecesinde yapılan hataların ceremesini hep bir sonraki sezon çekiyoruz.Gene çok büyük sıkıntı yaşayacağız.Heleki başımızdaki adamlar değişmezse işimiz çok zor.

Gayet iyi oynadı.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreira'nın morali bozulmasın diye oyuna alınmadı.

Torreiradan net daha iyi suan

Ben dedim torreira yerine kerem oynasin 3 gün önce bunu söyledim...bari sut atar asist yapar..sara lemina 2lisinin önüne koy keremi takımın hücum gücü bariz artar..

Bugün kesinlikle oynamalıydı.
Lemina defansif orta saha olarak oynuyorsa, Torreira ya gerek kalmaz. Kerem merkez orta saha olarak daha iyi ve uyumlu oynar diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt