#8 Kerem Demirbay

Ununu erimiş eleğini asmış tarzı oyuncuları maalesef takımda görmeyi istemiyorum.

Hani maç koparan biri olsa anlayacağım da sahadaki mücadele gücünü düşürmesi benim açımdan kabul edilebilir bir şey değil.

Avrupa'daki oyunculara bakıyorum ufak tefek bir şeyler ama öyle bir pres yapıyorlar ki seni hataya zorlayıp topu kapıyorlar.

Yani demek istediğim her şey fizik değil Kerem demirbay mevcut fiziğiyle de bir şeyler yapabilir ama olmuyor işte. Zaten bize geldiği dönemde de maç seçer zaman zaman oyunda kaybolur diyorlardı.

ulan sonradan girmişin oynayacağın max 10 dakika rakip yarı sahaya baskıya gidiyosun adam seni etrafında döndürüyor bari faul yap lan

Bu çöpün derhal gönderilmesi lazım. Herif oyuna yeni girdi adamlar hücum yapıyor bu da izleyip sahada yürüyor

Günde 2 paket sigara içiyorum şu halimle bu heriften daha fazla katkı veririm.

Topa hareketlenene kadar pozisyon geçiyor,
pas verene kadar herkes yerini alıyor,
kapabileceği topları dahi kapamıyor ve bu adam en dinç olması gereken adam. Çalışmadığı ve yattığı herkesin malumu.

2-1 önde ıkına gittimiz maçta 80de giriyor ve rakip sahada yalandan baskıyla geçilip aheste aheste geri koşuyor, ya pes doğrusu fiziken bitiklikle değil disiplinsizlikle açıklanacak bir durum. Galatasaray’ın kaybettiğinde üzüldüğünü düşünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sara'dan tek bir eksiği yok hatta fazlası var. İkiside aradığımız adam değil ama Kerem kesinlikle şansı hakediyor.

Mert Hakan'ı dövüp kırmızı yeseydin öpüşüp ayrılırdık,
bu yolu sen seçtin duyi.

Sükür seneye bitiyor sozlesmesi belki sezon sonu kendine bir takim bulurda gider

Bu sezon deplasmanlara pek gelmedi
Sezon sonunda ayrılır

90+2'de yine çok güzel bir fayül yaptı.
Maç 1-1 olsa kafayı yersin.

Geri
Üst Alt