#8 Kerem Demirbay

Suratına bakınca sanki adamı silah zoruyla sahaya koymuşlar gibi duruyor.

Sezon sonu mutlaka defolup gitmeli. Her zaman söylerim bir takımda 1'den fazla Almancı olmamalı asla.

Konuyu uçurup almanclalr diye tek başlık altında toplamak lazım.

Olivieranın bir anda silindiği ortamda ondan en az 3 kat leş futbol oynayan bu adamın kulüpte yeri yok.

Geçen seneki sivas maçında yaptırdığı gereksiz penaltıdan beri senden topçu olmayacağını anladım.Valla.bir Galatasaray topcusundan nefret etmedim.hic ama seni ve o berkani gram sevmiyorum

Geçen seneki prag deplasmanınin asıl katili bu adamdır. İki sene önceki 3 1 yenildiğimiz jk maçının katili de budur. Isteyen acsin izlesin. Daha sayamadığım bir sürü şey. Geçen sene evimizdeki ifb maçında müsait durumdayken vurmadı. Top kontrolü sıfır, ayağa pas desen hep zamanlama hatası. Ne diyeyim bilmiyorum

Fiziksel olarak bitmiş. Bağlantı oyunu için defanstan top aliyor ama ne dönebiliyor ne topu koruyabiliyor. Normal şartlarda fiziksel yetersizliği yüzünden kadro dışı bırakılır başka yerde.

Geçen seneki prag deplasmanınin asıl katili bu adamdır. İki sene önceki 3 1 yenildiğimiz jk maçının katili de budur. Isteyen acsin izlesin. Daha sayamadığım bir sürü şey. Geçen sene evimizdeki ifb maçında müsait durumdayken vurmadı. Top kontrolü sıfır, ayağa pas desen hep zamanlama hatası. Ne diyeyim bilmiyorum
2 sene önceki Oliveira yüzündendi.

Ama farketmez oyun tarzları yedirdikleri goller hep aynı olduğu için karışıyor doğal olarak

Bu sezonu tam anlamıyla sattı

0 çaba
0 sorumluluk
0 çalışma

Sezon başı Kereminho röportajını hatırlatıp kadro dışı kalmayı hakediyor

1740656658856.webp

Kerem Demirbay'ın maç günü paylaşımı.

Sanki 2 asist yapacakmış gibi tribe girmeler....

Geri
Üst Alt