#8 Kerem Demirbay

Yeni bir oyuncuyu ilk maçında gömmemeyi öğrenirse taraftar epey bir mesafe kat edeceğiz aslında.

Geçen sezon yerli sorunu için Abdülkerim'in yüksek performansı ne kadar kritikse, bu sezon da Demirbay'ın performansı o kadar kritik. Eğer Hoffenheim günlerine dönerse hem yerli konusunda hem de orta saha rotasyonu konusunda sıkıntı çekmeyiz.

Dayıyı yok sayanlar dayı pişman eder sizi.Hazır değil henüz milli aradan sonra bomba gibi döner dayı

Çok iş yapacak bu sezon.
"Bu mesaj moderatör onayı beklemektedir ve normal kullanıcılara görünmemektedir."
Aylardir forumda bu şekilde takılıyorum. Özellikle maç günleri vs. Forumda aktif olamıyorum. Moderatörlerce bu hususun düzeltilmesini istiyorum.

daha çok ileri çıkmalı pirloluk meastroluk ona göre değil ilkay gündoğan gibi

Dayıdan umutluyum ben nedendir bilmemekle beraber

Formayı gerçekten istiyorsa daha çok çalışmalı. Dayılık mayılık biz sökmez.

Banko 11 artık.

Hoca ısrar edecektir/etmeli bence

@Serdar Ünsal Avatarında ki fotoğraf küçük olduğu için tam olmasa da Kerem Demirbay'a benziyosun reis :D Sana dayı diye seslensek olur mu lakap olarak yav :D
Kerem demirbay sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem

Çok gülerdi, ben gülmem kardeşş

20230912_130147.webp

Adama mecbur kaldığımız çok zaman olacak. Sonuçta rizespordan almadık adamı gömmenin de manası yok.

Stratejik davranmalıyız.

Geri
Üst Alt