Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.735
- 20.933
- 2.233
Sozlukte Ergun solbek oynamisti yazmislar. Aslinda fizikleri filan da ayni.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle mi yapmış? Sigara tiryakisi olabileceği aklıma geliyor doğrusu. Pasları filan iyi ama ardışık pozisyonlarda nefesinin tükenmesi bu yaş için normal değil...yerlileri pavyona görütüp sigara rakı partisi vermeyi bırakıp önce futbol oynamalı.
Geçen fotoğrafları çıktı abi, masada küllükler, tabi alkoller yoktu da o ortamda kola içmedikleri de aşikarÖyle mi yapmış? Sigara tiryakisi olabileceği aklıma geliyor doğrusu. Pasları filan iyi ama ardışık pozisyonlarda nefesinin tükenmesi bu yaş için normal değil...
Sigara neyse de içki içerlerse ne olacak ki. Zararı ne tam olarak.Geçen fotoğrafları çıktı abi, masada küllükler, tabi alkoller yoktu da o ortamda kola içmedikleri de aşikar
benim için ikisini de içmelerinde problem yok ta ki işinde eksi yazmayacak şekilde ancak çoğu yıldız futbolcunun 30lu yaşlarının başında çökmesinin en büyük sebeplerinden biri de sigara ve alkol bağımlılığı.Sigara neyse de içki içerlerse ne olacak ki. Zararı ne tam olarak.
Nerede çıktı acep? Merak ettim.Geçen fotoğrafları çıktı abi, masada küllükler, tabi alkoller yoktu da o ortamda kola içmedikleri de aşikar
Nerede çıktı acep? Merak ettim.
alkol olduğu için kerem gitmemiş bi kerem eksik
Normal hocam bunlar abartmamak lazım.
Kerem o kadar yobaz çocuk mu. Sanmıyorum.alkol olduğu için kerem gitmemiş bi kerem eksik
Kerem Demirbay mı götürmüş bunları?
Bilmem kim götürdüyse götürdü. Bu ortama en alışık görünen kimse o götürmüştür de isterse Bahattin şimşek götürsün konu bu değil zannımca.Kerem Demirbay mı götürmüş bunları?
Emir Can İğrek'i yanlarına almaları iyi olmuş kendisi koyu taraftarımız yeni bir ali cabbar şarkısının temeli gibime geldi.Bana iftar sofrası gibi geldi.
Bilmem kim götürdüyse götürdü. Bu ortama en alışık görünen kimse o götürmüştür de isterse Bahattin şimşek götürsün konu bu değil zannımca.
Usta niyet okuması yapmışsın. Hem götürdü diyorsun, hem kim götürdüyse götürdü diyorsun. Oyuncularımızı gerçekliği olmayan şeylerle yıpratmayalım.yerlileri pavyona görütüp sigara rakı partisi vermeyi bırakıp önce futbol oynamalı.
Yıpranması mı kalmış yav adamın umurunda bile değildir konu. Götürdüysem götürdüm der geçerUsta niyet okuması yapmışsın. Hem götürdü diyorsun, hem kim götürdüyse götürdü diyorsun. Oyuncularımızı gerçekliği olmayan şeylerle yıpratmayalım.