#8 Kerem Demirbay

Sozlukte Ergun solbek oynamisti yazmislar. Aslinda fizikleri filan da ayni.

yerlileri pavyona görütüp sigara rakı partisi vermeyi bırakıp önce futbol oynamalı.
Öyle mi yapmış? Sigara tiryakisi olabileceği aklıma geliyor doğrusu. Pasları filan iyi ama ardışık pozisyonlarda nefesinin tükenmesi bu yaş için normal değil...

Öyle mi yapmış? Sigara tiryakisi olabileceği aklıma geliyor doğrusu. Pasları filan iyi ama ardışık pozisyonlarda nefesinin tükenmesi bu yaş için normal değil...
Geçen fotoğrafları çıktı abi, masada küllükler, tabi alkoller yoktu da o ortamda kola içmedikleri de aşikar

Sigara neyse de içki içerlerse ne olacak ki. Zararı ne tam olarak.
benim için ikisini de içmelerinde problem yok ta ki işinde eksi yazmayacak şekilde ancak çoğu yıldız futbolcunun 30lu yaşlarının başında çökmesinin en büyük sebeplerinden biri de sigara ve alkol bağımlılığı.

Benim için ayda bir kere bu ikilisini yapmış olmaları az buçuk zevk olarak görülebilir.
Burada taktığım konu meyhane ortamı ve yerlilerin peşinden sürüklenmesi. Sıkıntı net burada. Senede özel kutlamalar hariç takılmadıkları yani süreklilik haline germedikleri sürece bunda da sorun yok.

bu adam oynadığı maclarda ceza sahası içine giriyordu neden durduk yere kesik yedi

Nerede çıktı acep? Merak ettim.
1701858120375.webp

Sen de gitmişsin dayı. Hikayen kalmış sadece.

Bilmem kim götürdüyse götürdü. Bu ortama en alışık görünen kimse o götürmüştür de isterse Bahattin şimşek götürsün konu bu değil zannımca.
yerlileri pavyona görütüp sigara rakı partisi vermeyi bırakıp önce futbol oynamalı.
Usta niyet okuması yapmışsın. Hem götürdü diyorsun, hem kim götürdüyse götürdü diyorsun. Oyuncularımızı gerçekliği olmayan şeylerle yıpratmayalım.

Usta niyet okuması yapmışsın. Hem götürdü diyorsun, hem kim götürdüyse götürdü diyorsun. Oyuncularımızı gerçekliği olmayan şeylerle yıpratmayalım.
Yıpranması mı kalmış yav adamın umurunda bile değildir konu. Götürdüysem götürdüm der geçer :asd:
Dayı ortamın ağası gibi durmasından kaybediyor bence.

Yesinler içsinler sorun değil, hepsi sırayla birbirini götürsün hatta ama sahadaki performansları dibe batmasın, tek beklentim bu.

oynamayan adamı eleştirmek moda oldu

Geri
Üst Alt