#8 Kerem Demirbay

Oynaması için 3.7 milyon euro bonservis verdik kendisi de 1 milyon alıyor.
2023 yılı toplam maliyeti 4.7 milyon euro.

Çıkıp oynasın eleştirilmesin

Yıpranması mı kalmış yav adamın umurunda bile değildir konu. Götürdüysem götürdüm der geçer :asd:
Dayı ortamın ağası gibi durmasından kaybediyor bence.

Yesinler içsinler sorun değil, hepsi sırayla birbirini götürsün hatta ama sahadaki performansları dibe batmasın, tek beklentim bu.
Usta performans eleştirine eyvallah. Ama yapmadığı bir şeyi yaptı demek de olmaz.

Kerem Demirbay olduğunu hatırla. Senelerce Leverkusen ve Hoffenheim gibi takımlarda banko oynadığını hatırla. Almanya Milli Takımında oynadığını hatırla. Sol ayak kaliteni hatırla. Sendeyiz Dayı
xpaud8.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neredesiniz beyler

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bir numarasini görmedim. Kaan sakatlik sorunu yoksa oyuna girmeli

kaan ayhandan cok iyi oynuyor

defansif olarakta ofans olarakta

kaan girdikten sonra bölgesini boşaltıp durdu

Bundesliga da çok hırslıydı sürekli konuşur takım arkadaşlarına kızar hakemle konuşur çirkeflik yapardı.Burada isteksiz gibi güçsüz gibi.Daha fazla istemesi lazım

Son düzenleme:
defansif özellikleri çok kısıtlı.ha ligde genelde topa hükmettiğimiz için bugünkü katkı sağlar.ama savunmada lucasın eline bakarız tamamen

Epic fail!

Bir de şu felaket performansına bakmadan yeterli süre alamıyorum diyerek gitmek istiyormuş Umarım devre arası yollanır Berkan bunun 10 misli top oynuyordu

İlk yarı iyiydi bence. Ikinci yarı düştü saçma pas hataları yaptı. Yerine giren Kaan da çok iyi oynamadi

Geri
Üst Alt