8 Kişi Tahliye Edildi

Cevap: Son Dakika | 8 Kişi Tahliye Edildi

hepiniz tutuksuz yargılancaklar diyorsunuz. bazı yerlerde delil yetersizliginden tahliye edildi deniyor. ibrahim akının videosu delil yetersizligiyse artık nasıl delil olacak şaşırdım.

diyelim 2 yil 5 ay hapis cezasi aldi,ozaman kalan cezasini yatip mi ciklacak yoksa paraya cevirebiliyor mu?

Fırat günayer de ne kadar saçmalamış öyle.Antudakilere kızamıyorum onun yazdığını görünce..

@rmznkrnz

Ramazan Kurnaz

Göksel Gümüşdağ mahkemeden 'özel yaşamını illal edecek' tüm belgelerin dosyadan çıkartılmasını istedi, mahkeme talebi reddetti.

Vay vay vay, Göksel efendiye bak sen. Ama iyi ki hakim'den ayari yemis :D

diyelim 2 yil 5 ay hapis cezasi aldi,ozaman kalan cezasini yatip mi ciklacak yoksa paraya cevirebiliyor mu?

...paraya cevrilmiyor..kastamon lu milletvekili acıklamıştı.bende cevriliyor zannediyordum ama cevrilmiyor.ertelemede yok...

Anladigim kadariyla 2 yildan asagi bir ceza alirsa yatmadan serbest kalacak,ama 2 yildan fazla bir ceza alirsa kalan sureyi yatip cikacak oluyor galiba.

...eee aziz kime çaycılık yaptıracak şimdi:D

@rmznkrnz

Ramazan Kurnaz

Göksel Gümüşdağ mahkemeden 'özel yaşamını illal edecek' tüm belgelerin dosyadan çıkartılmasını istedi, mahkeme talebi reddetti.

Vay vay vay, Göksel efendiye bak sen. Ama iyi ki hakim'den ayari yemis :D

Pisliğin önde gideni. RTE kontenjanı sağolsun!

Adamlar kademe kademe ilerliyor, Bu salıverilmeler öyle masum bir şey değil. başka davalardan başka mahkumiyetleri olanları neden serbest bırakmadılar. Bu işin sonu küme düşmenin kaldırılmasına kadar gidecek. Azizde suçsuz ilan edilecek. Tek suçlu Galatasaray kulübü ve uefaya mail atan taraftarı olacak.

Anladigim kadariyla 2 yildan asagi bir ceza alirsa yatmadan serbest kalacak,ama 2 yildan fazla bir ceza alirsa kalan sureyi yatip cikacak oluyor galiba.

...ceza kanununa göre 3 de 2 si yatmak zorunda.2 sene alırsa 16 ay kesinleşir 6 ay yattığı için 10 ay daha yatar...

ne bu şimdi nolcak ben anlamadım bişi

korcan niye çıkmış ki

vay anasını herşey üsütümü örtülecek hiçbişi olmamaış gibi olaacak :(

Valla Aziz cikmasinda Kim cikarsa ciksin

rte diyorsunuzda koalisyon hukumetleri olsa su şike olayı günyüzüne bile çıkmazdı, çıkartamaazlardı, bizde kirlenmiş ligi yıllarca bihaber izlerdik.

rte diyorsunuzda koalisyon hukumetleri olsa su şike olayı günyüzüne bile çıkmazdı, çıkartamaazlardı, bizde kirlenmiş ligi yıllarca bihaber izlerdik.

Vardır onun altında da bişey. Amacın 'şike' olmadığı yavaş yavaş meydana çıkıyor.

Adamlar kademe kademe ilerliyor, Bu salıverilmeler öyle masum bir şey değil. başka davalardan başka mahkumiyetleri olanları neden serbest bırakmadılar. Bu işin sonu küme düşmenin kaldırılmasına kadar gidecek. Azizde suçsuz ilan edilecek. Tek suçlu Galatasaray kulübü ve uefaya mail atan taraftarı olacak.

haklısın renktaş.

İ.Akın ın elindeki Toramanın formasıymış

Savcı Beyde şizofren bir yönetmenmiş , bütün senaryoları kendi yazmış ve çizmiş.

korkarım ki azize ve fener de ceza almayacak VE şike katlanarak artacak ,ne de olsa SERBEST artık.

Cevap: 8 Kişi Tahliye Edildi

Ben bjk den birdahaki maçta

Başbakanım arkamızı dönelimmi diye pankart bekliyorum

Geri
Üst Alt