8 Kişi Tahliye Edildi

Cevap: Son Dakika | 8 Kişi Tahliye Edildi

rte diyorsunuzda koalisyon hukumetleri olsa su şike olayı günyüzüne bile çıkmazdı, çıkartamaazlardı, bizde kirlenmiş ligi yıllarca bihaber izlerdik.

Cıkardı,bizede helal olsun demek düser.Ama bu isin sonunu getiremiyorlarsa ben ne anladım bu isten...

haklısın renktaş.

İ.Akın ın elindeki Toramanın formasıymış

Savcı Beyde şizofren bir yönetmenmiş , bütün senaryoları kendi yazmış ve çizmiş.

korkarım ki azize ve fener de ceza almayacak VE şike katlanarak artacak ,ne de olsa SERBEST artık.

herşey bitti arık bundan sonra bişi olmaz

ne küme düşme olur nede hapis

sadece febe ye kuru kuru şikeci demekle kalacaz.

Cıkardı,bizede helal olsun demek düser.Ama bu isin sonunu getiremiyorlarsa ben ne anladım bu isten...

Sonunun gelip gelmediğini görme fırsatımız yokki su an, devam eden bir süreç var, TFF direniyor o kadar, tahliyeler af gibi birşey bence.

Cevap: 8 Kişi Tahliye Edildi

Yahu çıksalar ne olur Mahkemenin elinde çok sağlam İDDİANAME var.Hepsi ceza alacak göreceksiniz.

akepecesi,cehepesi,mehepesi hepsinin aldığı oy batsın.

serefsiz MALI stadlarda sikeci diye tezahürata agir cezalar var diyor ama sike yapanlara yok.ulan serefsiz istifa et defol git

Sonunun gelip gelmediğini görme fırsatımız yokki su an, devam eden bir süreç var, TFF direniyor o kadar, tahliyeler af gibi birşey bence.

Sakın beni yanlıs anlama bu sözüm tüm partilereydi...

Gidisat simdiden malesef hic iyi degil renkdas,o yüzden gelecekte neler olacagını simdiden görmek hicte zor olmasa gerek...

BJK'liler hemen aklandik diye zafer bayraklari acmislardir simdi :)

Bence aklaniklar felan yok daha. Ha Tayfurun yaptigi Kulübü baglamaz. O ayri konu.

ordu macinda oynatiriz sag acikta belki hirs yapmistir :)

Gardiyan: Sen

Azize: Ben

Gardiyan: Sen

Azize: Ben

Gardiyan Sen

Azize: eeee Ben ?

Gardiyan : Sen gelme ulan ayı...

:weqweq: :weqweq:

İbrahim Akın'ı fotoğraflarla, videolarla çekmişler ne diye salıyorlar?

Geri
Üst Alt