8 Kişi Tahliye Edildi

Cevap: 8 Kişi Tahliye Edildi

Ibo ve Futbolcular icin zaten suanda en büyük ceza top oynayamamalari. Icerde olmakdan daha kötü. Futbol oynama gibi bir durumlari yok.TFF karar vermeli, ya OMO ile yikanms ve tertemiz diyecekler yada hadi sana güle güle, kendine yeni bir meslek ara (Korcan bu kalecilikle zaten kendine yeni bir meslek arasa yeridir)

eziktaş büzüktaş **** buda benim yorumum

benim icin hic bir problem yok. aslinda bakarsaniz dogru karar verilmistir. amerikada yasiyorum, burda adam vurup oldursen bile "bail out" denilen birsey var. para veriyosun mahkemeye kadar tutksuz yargilaniyosun.

gecenlerde okula gittigim 2 kisi kavgaya girmisler.. biri digerini kafasinda vuruyor, 3 gun yatior karakolda sonra ailesi 200,000 bin dolar verip cikariyor mahkemesi baslayana kadar. bu kadar basit.

Cevap: Son Dakika | 8 Kişi Tahliye Edildi

Herşey ortadayken hala parti goygoyculuğu, partizanlığı yapanlar var. Acı olan bu :)

Goygoyculuk yapan ben miyim? :) Tam anlamadim. Ama benim icin bu konuda muhalefetin ne yaptigi önemsiz, cünkü onlar istese yada istemese hic birsey farketmiyor, RTE istemese bu yasa gecmezdi, sadece son yillarda bunu izledim. Muhalifet sinifda kaldi hemen baliklama atlarken o ayri konu.

Aziz bugün cikamiyorsa ve Göksel icerde degil ise ve cezasi 21 yildan 7,5 yila iniyorsa ve bunun sonucunda suclu bulunsa bile yatmadan siyiriyorsa bu o zaman benim icin Aziz degil Göksel yasasidir.

benim icin hic bir problem yok. aslinda bakarsaniz dogru karar verilmistir. amerikada yasiyorum, burda adam vurup oldursen bile "bail out" denilen birsey var. para veriyosun mahkemeye kadar tutksuz yargilaniyosun.

adam vurup öldürüyorsun parayla yırtıyorsun. amerika dag başı olmuş desene sen şuna. amerikanlar bizden beter.

Cevap: Son Dakika | 8 Kişi Tahliye Edildi

Goygoyculuk yapan ben miyim? :) Tam anlamadim. Ama benim icin bu konuda muhalefetin ne yaptigi önemsiz, cünkü onlar istese yada istemese hic birsey farketmiyor, RTE istemese bu yasa gecmezdi, sadece son yillarda bunu izledim. Muhalifet sinifda kaldi hemen baliklama atlarken o ayri konu.

Aziz bugün cikamiyorsa ve Göksel icerde degil ise ve cezasi 21 yildan 7,5 yila iniyorsa ve bunun sonucunda suclu bulunsa bile yatmadan siyiriyorsa bu o zaman benim icin Aziz degil Göksel yasasidir.

Sen değilsin tabiki :D Senin yazdıklarının hepsine katılıyorum..

Bu meseleyle birlikte futboldaki bazı simaların bu ülkedeki bütün siyasi oluşumlardan daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Hepsi bir anda nasıl tırstı, nasıl çark etti yemin ediyorum anladıysam arap olayım.

gecenlerde okula gittigim 2 kisi kavgaya girmisler.. biri digerini kafasinda vuruyor, 3 gun yatior karakolda sonra ailesi 200,000 bin dolar verip cikariyor mahkemesi baslayana kadar. bu kadar basit.

Oha para kafa yiynenemi veriliyor? Öyleyse günde 2 kafadan zengin olursun.

Suçsuz diye serbest kalmadılar,yasa gereği tutuksuz yargılanacaklar bu kadar basit.

korcanı serbest bırakan zihniyet emre belözoğlunu suçsuz bulan zihniyettir :(

adam vurup öldürüyorsun parayla yırtıyorsun. amerika dag başı olmuş desene sen şuna. amerikanlar bizden beter.

biz turk oldugumuz icin bize oyle geliyor. amerikalilar artik kendilerini asmislar. turkiyede mesela ben seni kafandan vursam ve mahmekeye kadar tutuksuz yargilansam kiyamet cikar. senin ailenden birisi gelir beni vurur :D olmadi elimi kolumu sallaya sallaya kacarim :D iste burda oyle birsey yok....ve mahkeme bittimi saten oyle 1-2 sene yatmiyorsun. onun icin suclu serbest kalsa bile mahkemeye kadar madur olan kisinin ailesi pek tenezzul etmiyor yasalar agir oldugu icin ve biyere kacamiycak olmasindan dolayi.

Haberlerde Çarşı lıları gösterdiler

şampiyon olmuş gibi seviniyorlardı tahliyelere

:)

Geri
Üst Alt