8 Kişi Tahliye Edildi

Cevap: 8 Kişi Tahliye Edildi

Ahmet Çakar hani Beşiktaş'ı kötü günler bekliyordu buda bombacı çıktı.

not:Beşiktaş'ın suçsuz çıkmasına sevinirim.

Cakar 1001% Fenerbahceli. Niye mi? Dün Beyaz TV'de sonlara dek geldim, adam resmen agliyacakdi Fenerbahceyi bu durumlara sokanlara kizarken. Sonra zaten programm bitti. Adamin kizlari ve esi Fenerliymis. Esi hemde kongre üyesiymis. Cakar Fenerli, bu acik ve net.

Bence Cakar'in ne oldugu belli degil. Herkese ayni mesafede salliyor :D Cocukken GS'liymis.

İbrahim Akın'ı yaşatmazlar.

Türk futbolunun içine zıçılmıştır artık iyice geçmiş olsun . Tutuksuz yargılansalar bile bu adamlar dışarı çıktıktan sonra lobi yapacaklar kendilerine bazı makam ve kurumlara baskı yapacaklar boş durmayacaklar yani.Adamlar mafya zaten. Aziz Yıldırım'ın da bu ortamda tahliye edildiğini düşünebiliyormusunuz ? 1 ay konuşur şerefsiz oraya buraya saldırır kulübünün ve kendisinin ceza almaması için herşeyi yapar. Tahliye edilenlerin içinde belki itirafçılar olacaktı tahliye edilen futbolcuların başına dışarda birşey gelirse bunun sorumluları TBMM ve Aziz yıldırım dır. İtirafçıları yaşatmazlar dışarıda

beşiktaşlıların aklandık tarzı söylemleri hiiiç inandırıcı değil

Çakar Galatasaray'lı arkadaşlar. Ama yorumlarından bunu anlamak mümkün değil tabi.

Mehmet Şekip Mosturoğlu savcılık ifadesinde; görüşmelerde geçen konunun Sezer Öztürk'ün transferi ile ilgili olduğunu, görüşmelerdeki diğer konunun ise Trabzonspor'un şike teklifi ile alakalı olduğunu, Fenerbahçe'nin teşvik pirimi teklif etmesi hakkında ise; bu konuda duyumları olduğunu, bu olayı bazı yönetim kurulu üyelerinin de duyduğunu, birileri aracılığı ile Eskişehir'e teşvik pirimi gönderildiğini duyduğunu, ancak kim tarafından kime ne kadar gönderildiğini bilmediğini, 1.5 rakamını duyduğunu ancak para birimi olarak ne olduğunu bilmediğini, görüşmelerde geçen dava konusunun ise İlhan Ekşioğlu'nun kendisine aktardığı çok paydaşlı bir gayrimenkul davası olduğunu, bu görüşmelerde Sami'nin de bulunduğunu beyan etmiştir.

Bu adamı mı tahliye edecekler?

Tutuksuzlar, anladim. Ama Tayfur TDlik yapabilecek, Futbolcular Futbolculuk. Cezalar kalkmis. Bunu anlamadim

ya kimsenin temiz çıktığı falan yok hemen galeyana gelmeyin, en fazla 3 yıl ile yargılanacak adamın 5 ay tutuklu kalması yeter de artar bile zaten , bunun olacağı belliydi , kimse aklanmadı

Cevap: Son Dakika | Tayfur, Serdal Adalı Tahliye Edildi

bize ne oglum, adam görüsmeler yapmis, topcu ayarlamaya calismis, simdiye kadar bosubosuna tutulmadi ya tutuklu olarak hapiste

Turanlı mektubunda İbrahim ve İskender ile yaptığı görüşmelerden Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu'un haberi olmadığını belirtiyor. Ve mektubunda ikisi Beşiktaş'a transfer olursa 1milyon Tl'ye yakın kazancının olacağını ve bu paranın riske girmemesi için böyle kelimeler kullandığını söylüyor. Kamil Dizdar transfer teklifinden Göksel Gümüşdağ'ın haberi olduğunu söylüyor.Şike bunun neresinde?

Açık konuşmak gerekirse ceza sürecinde hiçbir iktidarın böyle konularda ceza verebileceğini sanmıyorum. Büyük takımları fanatiklik derecesinde destekleyen en az 5'er milyon taraftar var. Parti stratejilerinde 5 Milyon oy demek çok büyük bir sayı. Bu yüzden kimse cesur yürek beklemesin karar mercilerini..

Şahsen benim istediğim her olayın ardından zaten bütün olayları çıkaran şikeydi hakem yönetmeydi hepsini yaptığı aşikar olduğu halde her zaman ezilen olmayı başaran bazı insanların gerçek yüzünü tüm dünyanın görmesiydi. Bu saatten sonra isterse suçlu bulunup salıverilsin. Bu pisliği ortaya çıkan şahsiyetlerin bu işlerden uzak durmak zorunda kalacağı ve herkesin ayağını denk atacağı kesin..

Salınan isimlerle alakalı değil bu yorumum genel olarak benim temennim yerine geldi elbet fazlasını istiyorum ama bu durumda elbet bu mümkün. Konuyu siyasi boyuta taşımam değil amacım sadece farklı bir pencereden bakmak..

Simdiden basladilar, gecmis olsun ...

EGER BU TAHLIYENIN FENERLE BIR ALAKASI YOKSA BENDE BEN DEGILIM...Adamalar yavas yavas herkesi serbest birakip feneri birakin ligden düsürmeyi bence Aziz Yildirimi tahliye edmeye calisacaklar ...ulan bu yapilanlari Trabzon + diger anadolu takimlari yapsaydi hepsini ligden atmislardi..

yasaya dua etsin şikeciler. daha dün para alışveriş videoları cıktı bugun tahliyeleri bu nasıl iştir

hemen isyan etmeyin tek maç şikeyle suçlananlar tahliye edildi tutuksuz yargılanacaklar suçsuz anlamına gelmez

Şike Soruşturmasında 8 Tahliye !!!

Şike Soruşturmasında 8 Tahliye

Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunanlardan aralarında Tayfur Havutçu, İbrahim Akın ve Serdar Adalı’nın bulunduğu 8 kişi tahliye edildi.

Serbest bırakılanlara yurtdışına çıkış yasağı da konuldu.

Tahliye edilenler şöyle:

Korcan Çelikay,

İbrahim Akın,

Serdar Adalı,

Tayfur Havutçu,

Ümit Karan

Abdurrahman Yakut

Ahmet Ateş

İskender Alın

Seyir Yasağı Kalkanlar

İbrahim Akın, İskender Alın, Ümit Karan, Korcan Çelikay, Cengiz Demirel, Doğan Ercan, Emmanuel Emenike, Fatih Akbaba, Gökçek Vederson, Hikmet Karaman, Mahmut Boz, Mehmet Şen, Mustafa Ulaş Ortakkaya, Serdar Kulbilge, Sezer Öztürk, Şükrü Ongan, Zafer Önder İpek, Sercan Yıldırım, Murta Şahin veTayfur Havutçu’nun seyir yasağı da kaldırıldı.

36 KİŞİ STADLARA GİREMEYECEK

Öte yandan, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Göksel Gümüşdağ’ın da aralarında bulunduğu 36 kişinin stadlara giriş yasağı devam ediyor.

Cevap: Şike Soruşturmasında 8 Tahliye !!!

Çok şaşırdım buda ne demek oluyor Korcan,İbrahim Akın şike yapmadı mı yani ?

Geri
Üst Alt