#8 Ryan Babel

Bu adam forvet. Fiziği buna müsait. Hedef adam olacak. Andone 2. forvet. Babel savunma ile boğuşurken, Andone boşa kaçacak.

Maalesef şu ana kadar hayal kırıklığı. Yararlı olabileceği özellikleri var ama daha takımda yerini bulamadı

Takımda donk dışında bu pembe kafayı seven bir tane bile oyuncu olduğunu sanmıyorum.
Koskoca kulübe ciddiyetsizligini sirayet ettirdi ve kimse buna ses etmiyor.

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

Takımda donk dışında bu pembe kafayı seven bir tane bile oyuncu olduğunu sanmıyorum.
Koskoca kulübe ciddiyetsizligini sirayet ettirdi ve kimse buna ses etmiyor.

ömer bayram var

.
wwwveteranlarligicom_logo.webp

yedek olacak adama 3 sene kontrat yapip yilda 3.5m vermezsin hemde 32-33 yasindaysa.

yıllık ücret konusunda katılıyorum. Hani gerçekten çok üst düzey olur o zaman bu paraya kıyarsın ama..Babelin başarılı olma ihtimalini çok yüksek olarak görüyorduk.Çoğu kişi böyle düşünüyordu.Ama ben kadronun genel olarak rezalet bir şekilde kurulması ve oynanan oyunun bazı futbolcuların performansını direk etkilediğini düşünüyorum. Bjkde çok iyi performans gösterende babeldi.Fizik olarakda, teknik olarakda aynı hiç değişen birşey yok.Değişen takımlar arasındaki uçurum olan oyun farkı..

Bu arada yok bu kadar yıllık ücerti olan adamı alternatif yapamayız düşünceside çok anlamsız.Galatasaray gibi takımda alternatif olarak birkaç tane iki civarı yıllık ücret olan adam olabilir.Aksi taktirde sonra sinan,jimmy,adem gibi adamlar girdiği zaman bağırıyoruz..

hepsini geçtim.doğru transferlerde var hatalı transferlerde...
Ama bizim başımızdakilerin genel olarak transfer başarısı tam bir fiyaskodur.
Geçmişde yapılan transfer fiyaskoları her önümüzdeki sene karşımıza çıkıyor.
Örnek belhanda zamanında satılsaydı şimdi bunun sıkıntısını çekmezdik.
çıldırmamak elde değil.Arkadaş koskoca fatih terim bunu nasıl görmez.
bu basit hatalar nasıl yapılır.Yahu adam sahada hem yetenek olarak hem karakter olarak çok ciddi sıkıntılı.Bu nasıl görülmez.Artık şu klüpde yapılan işleri aklım mantığım almıyor..İşte bu yüzdende ne acıdır kifatih terimin Galatasaraylılığını tartışmaya başlıyorum.Çünkü aklıma başka birşey gelmiyor.

bu transfer rezaletleri polat döneminden beridir böyle.

Benim için sezonun en büyük hayal kırıklığı büyük beklentim vardı en çok iş yapacak transfer diyordum... Uzun topları alıp takımı rahatlatması tam olarak beklediğim birşeydi bunu çok iyi yaptı ama aldığı her topu geriye oynayarak Musleraya dönmesini sağladı Muslera tekrar şişirdi Babele resmen kısır döngü içindeyiz...Anlamadığım bu adam aslında çalım konusnda da yetenekli real maçında carvajali bjk maçında necipi tek hamlede geçti faul aldı ama nedense hiç denemiyor maç boyu tek yaptığı ya geri oynamak ya da sağa çekip kaleye vurmak

Bu Babel'in suçu mu. Bunu yapamasa orta sahayı geçemeyeceğiz rakip baskı yaptığında.
Evet babel'in suçu.

Bugün beklerimi ve ortasaha hattımız ileri çıkamıyorsa eğer en büyük suçlu savunmaya yardım etmeyen kanat oyuncularıdir.

Sene başından beri düzenli şekilde her maç 90 dakika kanatta oynayan tek oyuncu Pembe kafa olduğuna göre en büyük suçlu kendisidir.

Bak daha pas vermesi gereken yerde şut çekmesi olayına girmedim bile.

Evet babel'in suçu.

Bugün beklerimi ve ortasaha hattımız ileri çıkamıyorsa eğer en büyük suçlu savunmaya yardım etmeyen kanat oyuncularıdir.

Sene başından beri düzenli şekilde her maç 90 dakika kanatta oynayan tek oyuncu Pembe kafa olduğuna göre en büyük suçlu kendisidir.

Bak daha pas vermesi gereken yerde şut çekmesi olayına girmedim bile.

Beklerin ve orta hattın ileri çıkamıyorsa bu Babel'in suçu he? Topu alıp döndüğünde servisi kime yapacak? Nasıl izliyorsun sen maçı. Nagatomo'nun gözünden mi?

Geri
Üst Alt