#8 Ryan Babel

gedson'u kazanalım diye harcadık da kanatta da gedson'dan faydalıydı bu. ayrıca bunun da sözleşmesi uzadı, gedson'un kalacağı bile belli değil seneye. bunu kazanmaya uğraşırsak bizim için hem ekonomik olarak, hem de performans olarak daha sağlıklı olur gibi.

Yok mu isteyen arap amerikali cinli kulup ya.. 1 sezon daha katlanacagiz

Beraberliği getiriyordu yine de kaleci çıkardı. Şu leş takımda daha fazla süre almalı bence

Çok değil 2 sene sonra survivor'da izleyeceğimiz futbolcu. Hatta Donk'la birlikte transfer edebilir Acün abi.

Hoca herhalde biraz zorladi bunlari. Alisik olmadiklari icin tabi degisik gelmistir elemanlara.

Dayanamıyorum. Topu ezişine, her topu kaleye vurmana, neden ısrarla oynatıldığını anlamıyorum.

Suç sende değil sana o formayı ısrarla veren hıyarlarda. Defol git nerede emekli olursan ol

Bir daha bu takıma Hollanda'dan oyuncu almayın ancak oğlanlar gibi saçlarını boyayıp ınstagram'dan yayın yapsin gevşekler.

gol pozisyonunda topa vuramadı ama şansının yardımıyla gol oldu.

ayağına otursa uçacaktı top.

son anlarda yaptigi faule kirmizi verse kimse bir sey diyemezdi
top coktan gitmis bu da hirsla ayagini salliyor arkadan

bi gedson birde bu vardi oynayan , sansiz sekilde eline carpti gol iptal oldu ama sonradan attigi gol ile telafi etti

Düzgün bir hocamiz ve sistemimiz olsa Babel den çok büyük katkı alırdık gibime geliyor. Adam bu yaşta milli takıma felan alınıyor. Ama sistemsizlik içinde zorlanıyor gibi sahada. Hatta kiralik gittiğinde hocaya sallamisti galiba. O sebepten de biraz sempatim var.

Geri
Üst Alt