#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Olağanüstü bir futbol zekası var adamın, gerçekten de Hiddink in dediği gibi " Türkiyenin avrupai oynayan tek futbolcusu "

Olağanüstü bir futbol zekası var adamın, gerçekten de Hiddink in dediği gibi " Türkiyenin avrupai oynayan tek futbolcusu "

Abartmayın ya.

abartıldıgı kadar bir oyun oynamadı geldiginden beri. son paslarını beğenmiyorum, yer tutusu guzel fakat hareket halindeki oyuna guc katıcı her hangi bir aksiyonu yok orta sahada ozellikle. kendini gelistirmesi lazım, sart. Melo'yla bire bir extra futbol calıssa iyi olur birbirlerini daha iyi tanısınlar. Manchester United'da var bu tur idmanlar.

Yanlış pozisyonda oynatıldığını duşunuyorum....

Dikkatimi çekti 2-3 pozisyonda defansın arkasına koşular yaptı ama ona pas atmadılar(atamadılar). Bence o koşuyu yapacak adam Selçuk olmamalı, o pası atacak adam Selçuk olmalı.

Selçuk pas da atamıyor frikik te atamıyor korner de kullanamıyor şut ta çekemiyor top önüne düşerse gol atıyor ayda bir asist yapıyor ...anlamadım gitti niye böyle bu adam...sırf bu adam doğru top atamadı diye Sabri'ye fişi kesmeyin Sabri'nin göreviyle selcugunkini karıştırmayın

Kopuk kopuk oynuyor. Standartını bulması lazım.

Selçuk pas da atamıyor frikik te atamıyor korner de kullanamıyor şut ta çekemiyor top önüne düşerse gol atıyor ayda bir asist yapıyor ...anlamadım gitti niye böyle bu adam...sırf bu adam doğru top atamadı diye Sabri'ye fişi kesmeyin Sabri'nin göreviyle selcugunkini karıştırmayın

9 maçta, 3 gol, 4 asist yapmış. Hay böyle önüne düşen topları ve ayda yılda bir yapılan asisti seveyim bee. :)

Haketmediği yorumlar görüyorum.Çok iyi bir maç çıkarttı.Elmander'in kaleciyi çalımlayıp atamadığı pozisyon gol olsa,mükemmel asistini konuşucaktık burda.

Selçuk sahada yapması gerekeni yapıyor.Rakibe ve önünde oynayanlara göre değişiyor bazı görevleri ve sıfır egoyla,yapması gerekeni-gerektiğinde asker veya komutan diyelim- en iyi şekilde yapıyor.

Selcuk Inan : 5/10

Beklenen kıvılcım : yok

Son söz : eh

m-a-r-k-a-j-l-a m-ü-c-a-d-e-l-e e-d-i-y-o-r- t-ü-m m-a-c v-e f-i-z-i-k k-o-n-d-i-s-y-o-n l-a-z-ı-m

sabri ayhan degisikligine kadar rezil oynamasi tesadufse sizle bowlingde kapisali

Ben memnunum kendisinden.

Elmander'e attığı pas yüzde yüzlük.Kaç kere ceza sahasına boş koşu yaptı pas alamadı.Takımda savunma arkasına koşu yapan adam yok.Bir Burak yok.

Ara pas atan fakat bizde ara pas alan mevkide oynayan oyuncu.

MIY macinda öyle sanssiz olmasaydik 2 Assisti olurdu yine (Hakan Balta kafa vurusu,Elmander ara pas).

Ama nedense burda "Iyi oyuncu ama bi rakik oyuncu degil" mentalitesi var ortada.

Besiktas´da su anki Selcuk Inan olsa,Aysala ana avrat,baci herkeze düz gecerdiniz.Bundanda adim gibi eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt