#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Pas oyunu hariç pek görünmedi.

vasatı bile 0 pas hatası :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Kötüydü, topu ayağında tutmaktan çekiniyor nedense. Boşken bile saniyesinde pas atmaya çalışıyor.

99 pas yapmis.

#8 Selçuk İnan

bugün malesef kötüydü hiç insiyatif almadı çok aceleci kaldı pas konusunda birde çok cekingen hiç yakışmıyor sana selçuk hadi 21-22 yaşında bir futbolcu olsan anlarım ama 28 yaşında olgun bir topcusun daha yırtıcı olmalısın.

leşti resmen hiç sorumluluk almıyor takım savunmasına katkısı kocaman sıfır golde onun yuzunden geldi,al ver gülüm baska bı numara yoktu

kimse bana asıst yaptı demesın bıraz emreden bısey kapsın nasıl sorumluluk alınır dıye

leşti resmen hiç sorumluluk almıyor takım savunmasına katkısı kocaman sıfır golde onun yuzunden geldi,al ver gülüm baska bı numara yoktu

kimse bana asıst yaptı demesın bıraz emreden bısey kapsın nasıl sorumluluk alınır dıye

sadece LOL diyorum

yil oldu 2012 hala bir takimin neye dayanarak futbol oynayabildigini bilmeyenler var.

Mükemmel oynadı.Ya ben bu adamın en çok takımın ihtiyacı neyse onu oynama,o göreve bürünme huyunu seviyorum.Tam bir lider.Zaten asli görevi oyunun temposunu ayarlamak,etrafındakileri oynatmak...Bunu mükemmel yaptı.Takımın en kalitelisi çok net.

^ aynen

takimi boyle iyi yonettigi bir mac gormedim bu sezon.

sadece LOL diyorum

yil oldu 2012 hala bir takimin neye dayanarak futbol oynayabildigini bilmeyenler var.

cevaba bıle gerek yok leşti ne savunma ne hucum dökuluyor bu yıl

aksını ıddaa eden varsa sabaha kadar tartısırım hemde ddakıka dakıka yaptıklarını

aldıgı topu gerı vermek hiçbır sıstemın eserı degıl ,sorumluluk sıfır ,tek özellıgı duran topları hepsı kötüydü

Güzel espri. :)

Vasat oynadı açıkçası. Gerektiği yerde gereken pası atamadı. Melo - Yektayı deneme zamanımız gelmiş bence. Selçuk biraz dinlenebilir.

Selçuğu seven biri olarak söylüyorum saldırmaya gerek yok.

Aldığı her topu dikine oynayan orta saha oyuncusunun henüz icat edilmediğini hatırlatmak isterim..

cevaba bıle gerek yok leşti ne savunma ne hucum dökuluyor bu yıl

aksını ıddaa eden varsa sabaha kadar tartısırım hemde ddakıka dakıka yaptıklarını

aldıgı topu gerı vermek hiçbır sıstemın eserı degıl ,sorumluluk sıfır ,tek özellıgı duran topları hepsı kötüydü

bak yazi yok, cunku yazicak bisey yok

Selçuk bildiğimiz Selçuk gibiydi yine yokları oynadı bu maç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt