80. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Diğer Konuda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeminle korkmaya basladim, 0 Puan cekecegim diye :)

yok yaw biri yanlislikla vermistir :D

bu arada high hopes'un sahibini bilmiyorum ama zamaninda "su an hangi sarkiyi dinliyorsunuz?" konusunda paylasan kisi oldugunu varsayiyorum. Orada gorup play-listime eklemistim guzel sarki, hakki yenmez umarim.

Benim sarkiyi dinleyen böyle olur dedik daha bir kere ismi cikmadi iyimi

5ic3urax.gif

mj mi

Queen bence bu liste de en iyi 3 şarkıdan biri değil. :D

1. Deep Purple
2. Rainbow
3. Eagles

benim müzik zevkime göre. :D

Quenn 4-6 arasında bir yerde Scorpions ile. :)

Geçenlerde Dio için yaptığın talihsiz yorumu unutturacak bir puan vermişsindir umarım porsukdaş. :oley:

Sonuç? Şu playlistte Scorpions'un şarkısına 3 puan vermek müzik cinayeti olur bence. Ha şarkı kötü olur, ona bir şey diyemem. Örneğin ben Scorpions - Rock You Like A Hurricane şarkısıyla nal toplamıştım ama kimseye de aga nasıl puan vermezsiniz diyemedim. Çünkü ben olsam ben de o şarkıya puan vermezdim. :D Ama You and I için aynı şey geçerli değil. Şarkı da, müzik de 10 numara. Scorpions popüler, Queen popüler, onlarla katılmayın demek bana mantıksız geliyor. Sonuçta bu bir şarkı yarışması. Maksat iyi şarkıyı iyi puan vermek olmalı. Popülerse popüler. Ona kalsa senin de şampiyon olduğun çoğu şarkı popüler.

Geçen yarışmalardan birinde Queen' in These Are The Days Of Our Lives şarkısı neredeyse sonuncu oluyordu, ben 12 puan verdim de sonuncu olmaktan kurtuldu. Sürekli kazanıyorlar diye bir şey yok zaten. Zaten grupları değil şarkıları yarıştırıyoruz, iyi şarkı var, kötü şarkı var, aynı şarkıcı/grubun birbirinden farklı tarzda eseri var. Eğer isimler şampiyon oluyorsa Frank Sinatra' nın en azından bir şarkısı şampiyon olurdu mesela, Beatles' ın sadece bir şampiyonluğu var, Madonna, Michael Jackson kürsü bile görememişler. Kaldı ki 80 yarışma olmuş 2000' e yakın şarkı yarışmış, kimse göndermemiş, ne popülerliği ;)

Sonuç? Şu playlistte Scorpions'un şarkısına 3 puan vermek müzik cinayeti olur bence. Ha şarkı kötü olur, ona bir şey diyemem. Örneğin ben Scorpions - Rock You Like A Hurricane şarkısıyla nal toplamıştım ama kimseye de aga nasıl puan vermezsiniz diyemedim. Çünkü ben olsam ben de o şarkıya puan vermezdim. :D Ama You and I için aynı şey geçerli değil. Şarkı da, müzik de 10 numara. Scorpions popüler, Queen popüler, onlarla katılmayın demek bana mantıksız geliyor. Sonuçta bu bir şarkı yarışması. Maksat iyi şarkıya iyi puan vermek olmalı. Popülerse popüler. Ona kalsa senin de şampiyon olduğun çoğu şarkı popüler.

İyi de ben zaten şampiyon olduğum şarkıların bazılarından hoşnut değilim. :D

Burada 3 yazmam orada 3 verdiğim anlamına da gelmez tabi. :D

Mesela atıyorum sen Rainbow'u sert, Deep Purple'ın şarkısı yer yer monoton diye puan vermemiş olabilirsin (verip vermediğini bilmiyorum rastgele sadece), ama o tarz şarkılar da bende ağır basıyor. Haliyle onlar olmasa tabi ki Quenn ve Scorpions 12-10-8 alır. :) Ki Scorpions'a ilk defa ilk 3 puan dışında verdim o da sana denk gelmiş. Rock You Like A Hurricane'e ne verdiğimi de bilmiyorum tabi.

Geçen yarışmalardan birinde Queen' in These Are The Days Of Our Lives şarkısı neredeyse sonuncu oluyordu, ben 12 puan verdim de sonuncu olmaktan kurtuldu. Sürekli kazanıyorlar diye bir şey yok zaten. Zaten grupları değil şarkıları yarıştırıyoruz, iyi şarkı var, kötü şarkı var, aynı şarkıcı/grubun birbirinden farklı tarzda eseri var. Eğer isimler şampiyon oluyorsa Frank Sinatra' nın en azından bir şarkısı şampiyon olurdu mesela, Beatles' ın sadece bir şampiyonluğu var, Madonna, Michael Jackson kürsü bile görememişler. Kaldı ki 80 yarışma olmuş 2000' e yakın şarkı yarışmış, kimse göndermemiş, ne popülerliği ;)

Sinatra-My Way bence olması lazımdı.

MJ'nin bence olabilecek tek şarkısı hala yarışmadı. Aşırı popülerlikten ve yanlış zamanda yarışmasından kaçıyor (katılımcı profili vs...), Beatles'den öte Pink Floyd daha kürsü göremedi nerdeyse. :D

@Aslan Türkoğlu kardes bizim lobiye canta getir götür uzamani olan bir arkadas üye yapma zamani gelmistir, diger lobicilerin uzman elemanlari da transfer etme imkan varsa o da olur sonucta onlar bu isin kurtu olmus

Konuşulanlardan anladığım kadarı ile benim 12 küffara gitmiş yine :asd22:

Eklemek de isterim Canta götürme isinde acemi oldugum icin heralde Menajer kaziki yedim, cünkü cantalar yerine bos ulasmis

Sinatra-My Way bence olması lazımdı.

MJ'nin bence olabilecek tek şarkısı hala yarışmadı. Aşırı popülerlikten ve yanlış zamanda yarışmasından kaçıyor (katılımcı profili vs...), Beatles'den öte Pink Floyd daha kürsü göremedi nerdeyse. :D

Yani özetle iş şarkıcı/gruba değil şarkıya bakmalı. Bu çok popüler, bu çok yarıştı diyerek puan vermemek ya da az vermek doğru bir iş değil. Şarkı iyiyse isterse 200 milyon kişi izlemiş, beğenmiş olsun hakkı verilmeli, benim söylediğim bu. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt