#80 Olimpiu Moruţan

bence moral ve istek - yoksa kalçayı dayayıp ilk dokunuşlarda çalım atmaları vardı lig başında.

banko yedek hale geldikten sonra tek tip çalım dener oldu oynadığı zaman.
türkiye kupası vs. olsaydı biraz daha şansı olabilirdi.
Üzücü bir durum kendisi için ancak buradan kendisi çıkabilir.

Okan Buruk geldiği zaman bu çocuğu öyle bir oynatacak ki bunca zamandır neredeydin diyeceğimizi düşünüyorum.

Okan Buruk geldiği zaman bu çocuğu öyle bir oynatacak ki bunca zamandır neredeydin diyeceğimizi düşünüyorum.
kesınlıkle okan şu anda ispanyol çomarına dümdüz sövüyordur muhtemelen

morutanın fizik zayıf ondan oynamıyor diyenler bi gidin allah askına fenerdeki arda rüzgar esse devrilecek 50 okka var yok yada barcadaki pedri

morutan gibi saf yetenegi bodrumlu fatih hocam dahil bu ispanyol çomarıda kullanamadılar

Bundan sonra porto modeli, genc oyuncu falan diyenin agzina kurekle vururum
Al Ain modelini mi istiyorsun?..Porto modeli de, genç oyuncu da elbette istenir. Önemli olan doğru adamları seçecek TD/SD/Scout ekibini göreve getirmek. ''Su-i misal, misal olmaz'' der eskiler; iş bilmeyenlerin yanlışını genellemek yanlış olur...

Geçen sezon devam ederken, Morutan transferi sözkonusu olduğunda Sumudica ve yazın da Rumen bir gazeteci, kendisinin Galatasaray seviyesi için yetersiz olduğunu net olarak ifade etmişlerdi. Senin futbol aklın ve osuruktan scout ekibin iş bilmez ise genç alsan ne, yaşlı alsan ne fark eder?..

kesınlıkle okan şu anda ispanyol çomarına dümdüz sövüyordur muhtemelen

morutanın fizik zayıf ondan oynamıyor diyenler bi gidin allah askına fenerdeki arda rüzgar esse devrilecek 50 okka var yok yada barcadaki pedri

morutan gibi saf yetenegi bodrumlu fatih hocam dahil bu ispanyol çomarıda kullanamadılar
En kötü 1 sene kiralanması lazım minumum 25 maç da zorunlu oynamatma olması lazım kendisini bulması lazım çocuğun yok oldu resmen ne top tutabiliyo ne bişey yapabiliyor yok oldu resmen

İlk geldiğinde 3-4 adamı arka arkaya ipe dizen çocuk tek bir adamı dahi geçemez hale gelmiş. Özgüveni sıfırlanmış.

Ya full oynayacağı bir takıma kiraya vermek ya da direkt satmak lazım. Yeni sezonda takımda kalması iyi olmaz bence.

Al Ain modelini mi istiyorsun?..Porto modeli de, genç oyuncu da elbette istenir. Önemli olan doğru adamları seçecek TD/SD/Scout ekibini göreve getirmek. ''Su-i misal, misal olmaz'' der eskiler; iş bilmeyenlerin yanlışını genellemek yanlış olur...

Geçen sezon devam ederken, Morutan transferi sözkonusu olduğunda Sumudica ve yazın da Rumen bir gazeteci, kendisinin Galatasaray seviyesi için yetersiz olduğunu net olarak ifade etmişlerdi. Senin futbol aklın ve osuruktan scout ekibin iş bilmez ise genç alsan ne, yaşlı alsan ne fark eder?..

Turkiyede bunu yapacak capta bir futbol adami goremiyorum.

Hadi o adami bulup yurtdisindan buldun getirdin, o adama lojistik destek saglayacak yonetim de goremiyorum.

En onemliside sabredecek taraftar da goremiyorum. Ozellikle yabanci teknik direktor ler klopp veya guardiola gelmedigi surece basarisizlikta kapinin onune konur. Manciniye dahi sabredemedik sonucta

FT bu elemanı hak ettiğinden az oynatıyor diye sövüyorduk yerine gelen ondan da beter çıktı. Babel mabel izliyoruz hala.

Keremden daha yetenekli daha potansiyelli bir velet ancak işleyemememiz enteresan yav

morutan ve bay terim ve torrentin ikisinin de gözüne giremediklerine göre benim çıkarımım çalışmadıkları yönünde

özellikle bay kendini hiç geliştirmiyor

bu da hala takımla oynamayı öğrenemedi

ikisi de kafaları yerde oynamakta ısrar ediyorlar

Yeteneğine ihanet etme lan! Ergen gibi depresyona mı girdin naptın?

Geri
Üst Alt