#80 Olimpiu Moruţan

İyi bilirdik. Kendisi potansiyelli bie oyuncumuzdu.

Herif futbolu unuttu resmen.50 yaşında Babelle Ardanın oynadığı takımda yedek kalmak adamı delirtir.

Herif futbolu unuttu resmen.50 yaşında Babelle Ardanın oynadığı takımda yedek kalmak adamı delirtir.

bu çocuk ile ilgil tek umudum TD değişirse bir hevesle kendine gelmesi. aktif olan ortasaha ve beklerle hakikaten iş yapabileceğini düşünüyorum.

Cica tam bir hayalet ve korkak oyun oynuyor. Morutan temastan kaçmıyor ama çok bariz şekilde isteksiz olduğu aşikar. ben olsam bende öyle hissederdim belki, kenara atıldı açıkçası.

içimden gelmiyor yazmak ama mesela trabzon ya da fenerde olsa bu çocuk - çalışan ortasaha adamlarıyla anormal iş yaprdı ve derdik ki "ulan almadıkları pyuncu ya bak abv başkan yönetim abv aldırmayan kişiler" yorumları spamlenirdi burda.

Özetle sağlam bir 6 no , gedson ve morutan ossurturdu ligde ortasahayı (OS diyorum dikkat - kanat demiyorum)

Maden işlemecisi Sergen Yalçın'ın elinde görmek isterdim. Neyse muhtemelen böyle bişey olmayacak. Vavacars Karagümrük'e kiralayalım.

En iyisi montella hocama vermek yunus gibi yıldız yapacaktır.

Yorumlari okudukca kafami duvarlara vurmam geliyor...

Avrupada futbol adamlari doğru futbolcularin kokusunu aliyor zannediyorlar...
YANLIŞ
Yahu adamlar bunu sürekli yapiyor, yillarca... tutan tutuyor, tutmayani zararina yada zararsiz satiyorlar, yenisini aliyorlar...

Burada olay bir ok atip doğru adami seçmek değil. O oklari sürekli o yöne atmaktir. Sonra gerisi gelir. Bu bir düzen yada filozofi haline gelmesi için bunun tekrarlanmasi lazim sürekli.

Yolunun neresinden dönersen dön, DÖNEK derler... Türk futbolu en büyük aciyi döneklikten çekiyor.

Kokmuş babelle ardadan bişeyler bekliyoruz. Olum dünya para veriyoruz bu adamlara içimizden geçmişler zaten ligde seneye bu takımda olmayacak adamları ne diye oynatiyor bu gerizekalı APTAL TEKNİK DİREKTÖRLER. Bu çocuk ligede güzel başlamıştı yalan ettiler 20 yaşında kanser ettiler çocuğu naptilarsa.

Bu kadar kırılgan olacaksan Gs gibi bir kulüpte nasıl oynayacaksın.Niyet okumayı hiç sevmem ama 1-2 top kaybı yaptı mı hemen yüzü düşüyor.Sonra iyice kopuyor oyundan, son tercihlerinde saçmalıyor filan.

Atlaması gereken çok eşik var.En iyisi kafasının rahat olacağı, taraftar baskısını vs. bu kadar hissetmeyeceği bir kulübe kiralamak.İnşallah Yunus gibi kendini bulacaktır.

Bruma da son paslarda filan cok kotuydu sonra Ispanya'ya gitti geldi neredeyse %100 daha iyi oldu.
Morutan da Ispanya'ya kiralansin veya Hollanda filan. First touch konusunu halletse yine olumlu olur.

Ikinci yari hayran kaldim.calimlari,sutlari guzeldi.ters toplari,sorumluluk almasi sneijderi hatırlattı.

Kariyer senesine giriyor elimizden kaçırdığımız solbek moreno gibi.seneye şampiyonluğa katkida bulunmasi yuksek ihtimal.

iyi bir yaz kampı ve psikolojik olarak moral deteğine ihtiyacı var gibi

ilk geldigi maclarda rakipler dahi nasil bulmuslar bu adami nerden bulmuslar bu adami diyordu calimlar topu kesmeleri ince gormesi filan cok iyidi ne oldu da bu hale geldi onu sorusturmak lazim

ilk geldigi maclarda rakipler dahi nasil bulmuslar bu adami nerden bulmuslar bu adami diyordu calimlar topu kesmeleri ince gormesi filan cok iyidi ne oldu da bu hale geldi onu sorusturmak lazim

bence epey mutsuz, psikolojik olarak dertli , kiev maçındaki suratı bana onu gösteriyor

lol.webp

Geri
Üst Alt