#80 Olimpiu Moruţan

bir GS muhabiri kılıklı haberci insanoğlu briaz işini yapsın - bu adamın net oynatılmama nedeni nedir çıakrsın bulsun.

ödeme sıkıntısı mı - başka bir şey mi . (bir ara bir bonus ödemesi yüzünden sakıncalı olaylar haberleri mi ne dönmüştü tam hatırlamıyorum)

Arda - alparslan - Berkan(10 numarada) falan oyuna girerken top oynarken hem de.

bu işte kesin bir iş var.

Ben daha bu çocuktan vazgeçmedim, 3-5 veriyorlarsa satsınlar yoksa yeni hoca kesinlikle bir görmeli kendisini.
Aynı bu sene gibi bu kadar az oynatılacaksa kesinlikle rahatça oynayacağı bir takıma kiralamakta fayda var, eğer Montella Adana'da kalırsa ilk favorim orası olur.

Yatırım yaptığın yetenekli çocuğun bu hallere düşmesinin tek sorumlusu sadece çocuğun kendisi olamaz. İlk geldiğinde hepimiz attığı çalımlardan aldığımız zevkten dört köşe oluyorduk, sezonun ilk yarısında tek başına 3-4 maç aldı bu çocuk. Moskova deplasmanında Kerem'e müthiş bir asist yaptı v.s. , bunlar çok çabuk unutuldu.

Morutan, evlilik dışı doğan bebek gibi. Kimse istemiyor, ortada kaldı. Ne aldıran hoca oynattı doğru dürüst, ne gelen hoca. Kimse yanlış transfer diyemiyor. Ne aldıran ne de şu anda oynatmayan hoca bu transfer yanlış diyemiyor. Ya da bilmediğimiz başka bir şey var. Zaten bir şeyler olsa çoktan ilk 11'in değişmezi olurdu. Bir de hali tavrı, bakışları hiç ümit vermiyor. Hep surat sık, memnuniyetsiz bir hali var. Fizik çok zayıf. İkili mücadele ve koşu temposu yok. Zaten olsaydı İtalyanlar, Romanya'dan böyle bir oyuncuyu kaçırmazlardı.

bir GS muhabiri kılıklı haberci insanoğlu briaz işini yapsın - bu adamın net oynatılmama nedeni nedir çıakrsın bulsun.

ödeme sıkıntısı mı - başka bir şey mi . (bir ara bir bonus ödemesi yüzünden sakıncalı olaylar haberleri mi ne dönmüştü tam hatırlamıyorum)

Arda - alparslan - Berkan(10 numarada) falan oyuna girerken top oynarken hem de.

bu işte kesin bir iş var.
A Spor'da çalışan Serhan reis sormuş.Morutanla konuşmuş.Torrent buna seni kadroya alacam diyomuş almıyomuş..

A Spor'da çalışan Serhan reis sormuş.Morutanla konuşmuş.Torrent buna seni kadroya alacam diyomuş almıyomuş..

Doğruysa iyiki seçim olup TD değişiyor.

O şekilde davranan bir TD Arda ve Alparsan oyuna sokup 3 tane 6 falan oynatıyor bir de zaten. (Malatya 11'i açıklandığından beri bitti bende torrent onca sabırlı bakmama rağmen)

Real Madrid formasıyla idmana çıksın Morutan

Vallaha çok umutluydum. Hatta bizdeki ilk maçlarında bile kötüde oynasa her an skora etki edebilicek izlenimler bıraktı. Burada bu konuda tartışıldı. Üzerine düşmek gerek. İnşallah kendiside hirslanip çalışıp yeni teknik direktöre kendini kanıtlar.

Iddaamizin olmadığı bir dönemde sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Babeli oynatip Morutani oynatmamanin hic bir mantıklı açıklaması yoktur.

Arda’nin sure aldigi bir takimda oynatilmiyo olusu Torrent’in ne kadar bos bir teknik adam oldugunu anlamak icin yeterli.

beni takıma alsınlar ben morutanı açarım. Çok utangaç ve içine kapanık bir çocuk çok ciddiyim para bile istemem ama bu görevi sakın ha diagneye vermeyin mundar olur

Çocuk belli yalnız kalıyor İngilizce bilmiyor
Florya ile ilgilenecek bir adam lazım
Ayrıca Mert Çetin’in eksikliği de etkiliyor bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olimpiu anladığım kadarıyla Rus edebiyatındaki içine kapanık insanlardan farksız. Mental olarak takıma entegre etmemiz gerekiyor. Öncelikle dil sorununu halledebilmeli.

Geri
Üst Alt