- 3 Temmuz 2012
- 137.977
- 86.846
- 5.338
dandik bi topcu o yüzden oynamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı bu sene gibi bu kadar az oynatılacaksa kesinlikle rahatça oynayacağı bir takıma kiralamakta fayda var, eğer Montella Adana'da kalırsa ilk favorim orası olur.Ben daha bu çocuktan vazgeçmedim, 3-5 veriyorlarsa satsınlar yoksa yeni hoca kesinlikle bir görmeli kendisini.
A Spor'da çalışan Serhan reis sormuş.Morutanla konuşmuş.Torrent buna seni kadroya alacam diyomuş almıyomuş..bir GS muhabiri kılıklı haberci insanoğlu briaz işini yapsın - bu adamın net oynatılmama nedeni nedir çıakrsın bulsun.
ödeme sıkıntısı mı - başka bir şey mi . (bir ara bir bonus ödemesi yüzünden sakıncalı olaylar haberleri mi ne dönmüştü tam hatırlamıyorum)
Arda - alparslan - Berkan(10 numarada) falan oyuna girerken top oynarken hem de.
bu işte kesin bir iş var.
Torrentin tipi hiç güven veren bi tip değil zaten. Andropoza girmiş kadın meraklısı erkek tipi var herifteA Spor'da çalışan Serhan reis sormuş.Morutanla konuşmuş.Torrent buna seni kadroya alacam diyomuş almıyomuş..
A Spor'da çalışan Serhan reis sormuş.Morutanla konuşmuş.Torrent buna seni kadroya alacam diyomuş almıyomuş..
dandik bi topcu o yüzden oynamıyor