#80 Olimpiu Moruţan

bence epey mutsuz, psikolojik olarak dertli , kiev maçındaki suratı bana onu gösteriyor

Ekli dosyayı görüntüle 156122
Çok fazla derinlere inmemek lazım oynamıyor oynamayınca da sadece antrenman ile iyice düştü bu kadar basit yeni gelecek hoca yararlanır umarım son hazırlık maçında hala ümitli oldum kendisinden cicaldau gibi değil kesinlikle.

icine kapanik biri baya belli , rumence disinda dili de yokmus muhtemelen cicaldau olmasaydi daha da zorlanirdi
antreman dışında dostluk - arkadaşlık ya da naapar ne ederi ile ilgilnen olmamış gibime geliyor.

Rize maçında - lokomotif maçında golde sevinen surat ile mesela içerideki antepe plasesi olmuştu sanırım oradaki godle sevinmesi arasındaki farkta var açıkçası o süreci gösteren.

Çok fazla derinlere inmemek lazım oynamıyor oynamayınca da sadece antrenman ile iyice düştü bu kadar basit yeni gelecek hoca yararlanır umarım son hazırlık maçında hala ümitli oldum kendisinden cicaldau gibi değil kesinlikle.

aynen öyle , kazanılmalı düşüncesindeyim.

antreman dışında dostluk - arkadaşlık ya da naapar ne ederi ile ilgilnen olmamış gibime geliyor.

Rize maçında - lokomotif maçında golde sevinen surat ile mesela içerideki antepe plasesi olmuştu sanırım oradaki godle sevinmesi arasındaki farkta var açıkçası o süreci gösteren.
evet maalesef yoksa potansiyeli yuksek bir kardesimiz

Dil bilmiyorsa dil öğrensin, psikolojik sıkıntısı varsa profesyonel destek alsın.Her türlü imkan var elinde.Boey, Mostafa gibi isimler de buraya ilk defa ülkelerinin dışına çıkıp dil bilmeyerek geldiler ama adapte oldular.Sosyal hayatını bilemem ama bu durum saha içine de yansıyorsa bu onun sıkıntısı.Aşması gerekiyor.İstediği kadar yetenekli olsun, bu kırılganlıkla döndüğü yer Romanya ligi olur.

Icine kapanik diyenler var da icine kapanik olma baska mutsuz olma baska bir mesela

Adam mutsuz

Bence geldigine pisman oldu cünkü cok az sans buluyor

Bunun torrent le alakasi yok,Fatih hoca döneminde de yedekte oturuyordu simdide yedek ve sonradan dahil oluyor oyuna

Eksikleri cok ama oynamadikca özgüven olarak da geriliyor ve yeteneklerinden faydalanamiyoruz

6 maçı daha çöpe gitti, yerine kazanacağımız bir oyuncu oynasa onada eyvallah. nerden geldi şu adam başımıza hoca diye

Seneyi bekle asıl oyununu o zaman oynarsın umarım.

Hiçbir iddiası kalmamış Galatasarayda Morutan(22) yerine Babel(35), Barış Alper(21) yerine Arda Turan(35) ve Mostafa Mohamed(24) & Halil Dervişoğlu(22) yerine Gomis(36) tercih edilmesi saçmalık başka bir şey değil

Sanki Babel Arda Gomis oynayınca Şampiyonlar Ligine gideceğiz, al Fatih Terim i vur Torrent e hepsi aynı hani Hamza nın Baran ın oynamasını geçtim Morutan Barış Alper Mohamed filan bile kadro dışında kalıyor

Ben bu çocuğun yerinde olsam sene sonu transferimi isterim.

Yazıktır günahtır ya.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok ama çok yazık ettiler bu çocuğa. Oynadığı her maçta bir şeyler yapmaya çalışıyor defans fazlasıyla yardım ediyor. Olumlu bir oyun çıkarıyordu. Üzerine ekleyerek ilerlemesi gereken günlerde forma yüzü göremez oldu.

Geri
Üst Alt