#80 Olimpiu Moruţan

Morutan oyundan çıkarken Selçuk, Necati felan ne dediler mesela ben merak ediyorum
Hocanın ne düşünerek çıkardığı ayrı bir merak konusuydu da cevabı beni hayal kırıklığına uğrattı
Morutan da mideyi bozdu, sakatlandı felan diye düşünmüştüm anca o zaman çıkması mantıklı gelebilirdi, defansa katkı için ne demek yav kafayı yiyeceğim

Bakın eleştiri aklıselim yapılır aptalca yapılmaz.

Morutan'ı çıkarınca eleştirirsin ama Arda olsa Morutan oynamaz demezsin, diyemezsin. Bu aptallık olur çünkü.

Nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz forumundan da futbolundan da okumaktan da nefret ettirdiniz. Kafanızda beyin var az kullanın da öyle yazın.

Geldiğinde bok atanlara tek tek saplamaya devam ediyor, etmeye de devam edecek.

Ayrıca futbol seyir oyunudur, takımın en seyredilesi oyuncusu da Morutan'dır, Babel'i oyuna alıp defans diye hikaye anlatmasın kimse. Sağlıklı olduğu sürece her maç 90 dk oynamalıdır.
Hoca Babel’i top tutmak için aldı ama Morutan’ı çıkarması büyük hataydı. Göndermeyi düşündüğün Aytaç’tan verim almayı düşünmesi bile hata.

Bugün gerçekten yeteneğinden tamamen emin oldum, Paşa maçında çok iyiydi ama bu maç daha ölçüydü ve oldukça iyi buldum Morutan'ı. Hoca umarım daha faydalı ve doğru şekilde değerlendirmeyi başarabilir çünkü elimizde muazzam bir potansiyel var. Sahada Nwakaeme'den daha çok doğal yeteneğe sahip tek adam olabilir belkide ama henüz iyi kullanamıyoruz.

bu cocukta supestar geni var. durusu, yuruyusu, mimikleri, tipi, topun ayagina yapismasi ve yakismasi, vs. Superstar olup olmayacagina kendi karar vericek. Bu cocuk calisirsa ve hayatina dikkat ederse cok acayip bir oyuncu olabilir.

Muslera uzun top Babel. Bizim top tutmadan kastımız bu. Fiziğiyle kafa topu almasıyla topu ileride bi şekilde tutmasını istedi terim.
babel'in sonradan girip aldığı bütün dakikaların temelinde bu yatıyor ama bunu ne derece yapabiliyoruz tartışılır

işe yaramıyorken ısrar etmemek lazım.

Geri
Üst Alt