#80 Olimpiu Moruţan

Morutan ı çıkarma nedenini, Kerem in yaptığı hatayla başarmak da tuhafti bu maçta. Yediğimiz ikinci golde Kerem rakibini kovalamadigi için bomboş kalıyor orası. Morutan in çıkma sebebi buymuş oysa. Yedlin in yalnız kalması.

Artık oynatmama değil de oynama üzerine kursak şu sistemimizi ne güzel olacak be hocam. Biz artık 2 0 dan 2 2 ye gelmiş maçta çift forvete döneceğin rakibe galibiyeti istediğini hissettirecegin maçlar istiyoruz. Bunu maçın belirli dk sinda değil tamamında görmek istiyoruz. Bu genç kadro da bunu yapamıyorsa işimiz iş. Yeni bir takım olma uyumluluğu sağlanabilmesi adına 5 6 haftaya daha ihtiyaç duyulduğu gerçeği de var umarım o hafta geldiğinde sahada basmadık yer bırakmayan oyuncu topluluğunu görürüz.

GSCimbom Mobile App

hoca kendi sözleriyle çelişiyor artık hani galatasaray devamlı hücum düşünürdü sırf oyun 1-2 de kalsın diye çıkardı adamı ama onuda koruyamadı üstelik takımı ileride tutabilecek adam morutandı o çıkınca takım geride kaldı sonuç itibariyle golü de yedik birde basın toplantısında arda feghuli olsa fln diyor ya dedim iyiki yoktular yoksa takım orta sahayı hiç geçemeyecekti.

Trabzon maçının ilk yarısını tekrar izlerseniz bloklar arasındaki dengeyi Kılınç ve Cica ile beraber nasıl kurduklarını çok net görebilirsiniz. Alan savunmasında 1 ve 3. bölge arasında kopmalar olmuyor kolay kolay. Çünkü Kerem ve Kılınç da içe kayarak oynuyor. Ne zaman ki Babel - Aytaç giriyor Kılınç ve Morutan kenara geliyor, tüm bu denge alt üst oluyor. Berat ve Hamsik daha çok oyunun içine girmeye başlıyor.

Uzun yıllardır bu kadar bariz bir antrenör hatası görmemiştim.

Aman aman cok övmeyin sonra hocanin gözüne batip kesik yer mostafa gibi bidaha 11 yüzü göremez. Hele babel diagne gibi fail investmentleri varken, oynama önceligi onlarin olur.

Hocayı anlamak gerçekten imkansız bu transferlerin hepsi kendi eseri Morutani ısrarla istedi aylarca ama bakıyorsun futbol aklı 20 sene öncesinde kalmış gibi..Defansif oyuncuyla defans yapıp maçı tutabilecegimizi düşünüyor hala..

Adamlar geliyordu onun icin Babeli aldim demek cok sacma Babel cok mu Bekine yardim ediyor Ogulcani alip koysa dersinki en azindan Bekine yardim ediyor mucadeleci bi oyuncu.Hoca surekli sacmaliyip duruyor.

Hoca bu yaptigi oyuncu degisiklikleri ile Babeli oynatmasi Fegi oynatmasi Diagneyi oynatmasi yuzunden bu yonetim ilede arasi bozulacak Adamlar gondermek istiyorsan sen inadina oynatiyorsun.millet dogru soyluyor bi yonetimlede arani iyi tut Be adam.Adamlar Babeli son saniyeye kadar gondermek istemis bu oyuna kurtarici olarak sokuyor.Oynatmada adam ocakta bende dalgama bakayim desin

E99E14F9-FC86-4807-9350-6DD86D001FF5.webp
The stage is yours. Göster kendini, Aslanim!

Ekli dosyalar

• D112C7CA-FC41-40D0-8BBE-B68670510720.webp
    D112C7CA-FC41-40D0-8BBE-B68670510720.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 44
Geri
Üst Alt