#80 Olimpiu Moruţan

Çok , çok kötü oynasa dahi sahada kalmalı. İlk yarı sola attığı şahane pas bir attığı gol iki , iki hareketle maç alacak yetenekte adam. Ne şartta olursa olsun sahada kalmalı , sahadan çıkması anayasanın ilk üç maddesi misali teklif dahi edilmemeli.

Forvete yakın oynamalı ceza sahası etrafında dolanmalı genelde çizgiye çekmek yeteneklerini kısıtlamak olur ...

Şu aralar ne kadar formsuz ve çekilmez olsa da ileride Kerem ve Morutan en büyük silahlarımız. Kerem biraz oynamamalı kendine gelsin halı hiç iyi değil.

Morutan da aksine hep oynamalı. Sürpriz yapacak fazla oyuncumuz yok. Tek bir hareketle skor getirebilecek adam konumunda Morutan. Dün de müthiş bir gol attı savunmayı ipe dizerek. Hocanın mevcut berbat oyun anlayışında şapkadan tavşan çıkaracak adama çok ihtiyacımız var.

Moral buldu. Sonunda ceza sahasinin icinde sacmalamayan oyuncumuz oldu

Çok , çok kötü oynasa dahi sahada kalmalı. İlk yarı sola attığı şahane pas bir attığı gol iki , iki hareketle maç alacak yetenekte adam. Ne şartta olursa olsun sahada kalmalı , sahadan çıkması anayasanın ilk üç maddesi misali teklif dahi edilmemeli.

Cicaldau'ya attığı pas da % 100lük pozisyondu.

2 net pozisyona soktu, bir tane de yoktan gol attı.

Daha olmamış, Avrupa tecrübesi olmayan haliyle bunları yapan adam doğru yönlendirmelerle büyük topçu olabilir.

6E5ECAC1-AF33-4F81-80C8-C297311DCD95.webp

Şimdi gözden belki kaçıyor ama savunmaya da yardım ediyor durarak top oynamıyor kondisyonu daha üst seviyelere geldiğinde tamamen fark yaratır diye düşünüyorum

Attığı golü geçtim attığı 2 3 pası bjkli herif atsa adamlarda kalite var ağğbii denirdi

En kötü oynadı denilen maçta bile diğerleri bu adamın yanında vasat altı kalıyor. Pva denen adama verdiği pasa bak, kaçırdığı gole bak. Artık iki üç sene de Pvayı çektirir taraftara ft.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hatirladigim 5 - 6 tane top kaybi yapti ama adamin yaptiklarini da Kerem yapamiyor. Bu cocukta calim da var, ince gorme de var ve bosta adam varsa mutlaka gorup pasini da atiyor.
Yabanci sınırı kalkarsa ortaya Gedson, sola Popescu ile Morutan - Cica - Gedson - Popescu cok can yakar.

Katılıyorum. O pas bana görer asist sayılır. Attığı golden sonrada Kerem'e çok iyi bir ara pas attı. Asist veya keypas sayılır o da. Kötü oynarken bunları yapıyor çocuk.

Daha önce de çağrılmıştı ama yedek beklemişti. İnşallah artık oynatırlar

Geri
Üst Alt