#80 Olimpiu Moruţan

Bu adamın kanat oyuncusu olduğundan en miyiz? Bu oynarsa forvet arkası oynar bence.
eski takımında da tam çözememişler herhalde

bizim gibi sağ kanatta ve 10 numara kullanmışlar.

hatta bize gelmeden önce bu sezon oynadığı maçlarda 4-3-3'te sağ iç oynuyordu

özelliklerinden ötürü sahada mevki bulmak çok kolay değil gibi

Tahammül edilecek gibi değildi. Ama ilk Feg çıkmalıydı. Bu kadar sırtı dönük top kaybederse üst düzeye çıkamaz. Kerem bile çözdü bu sorununu hızlıca.

Maçın atmosferi ağır geldi biraz. Aslında baya çabaladı ama çok top kaybı yaptı. Sinirlerine hakim olamadı bir tık.

Top kayiplari mokunda bogusmasi agresifligi tam belhanda..Viraz daha sakin biraz daha tek pasla oynasa sagina solund bakinsa olacak

Çok telaş yapıyor tercihlerinde. Biraz sakin kalsa bu kayıplar olmayacak.

eski takımında da tam çözememişler herhalde

bizim gibi sağ kanatta ve 10 numara kullanmışlar.

hatta bize gelmeden önce bu sezon oynadığı maçlarda 4-3-3'te sağ iç oynuyordu

özelliklerinden ötürü sahada mevki bulmak çok kolay değil gibi
Hizi yok. hizi olmayinca kenarda zorlaniyor.
temposu yok. temposu olmayinca merkezde fark yaratamiyor.
Fark ettiysen birine calimi atip gidemiyor, saga sola calim atabiliyor ivmelenemedigi icin. haliyle adam yine karsiliyor bunu. normalde boey oynasa kenarda da fark yaratir ama olmuyo simdi

Kendi kendine cok kiziyor saha icinde buda performansina cok yansiyor.kotu bisey yapinca onda takili kaliyor oysaki cok guzel asist yapti.Cok Onemli golleri ve asistleri var.Cok kotu oynadigi macta bile bi hareketle herseyi degistiriyor.Hocanin ilk degistirdigi oyuncu kendisi cok sacma bazen hi
Oca rakip hocanin yapmayacagi seyler yapiyor.Bu adam bisey yapmasa bile tutacaksin sahada kardesim.

CD65D4C5-C986-4F04-83EB-F5EFCA90B0D7.jpeg
B3FC20E4-553A-4D53-A07C-15F85A85D80B.jpeg
49A57568-8C1E-423A-A119-CFEA3D06B9B1.jpeg
B5AFF145-74FF-49C0-A0AC-6D64CD8F8623.jpeg
1D3CCED5-8259-4466-A6E7-2B1581FA7E44.jpeg
8BA1C9D6-7F9E-43BF-9FBF-145E0FA1CE7C.jpeg

Bu Rumen gazeteci Cicaldau ve Morutan icin bunlari soyledigi icin kendisine baya sallayanlar olmustu ama hakli cikti gibi. Morutan cok yetenekli ama topsuz oyunda daha cok gelismeli. Su an icin sadece top ayagina geldiginde etkili olan bir oyuncu.

Ayakları güçsüz kalıyor koşarken sanki arkadan biri çekiyor. Acilen kuvvetlenmeli.

Sağ kenar oyuncusu olabilir ama merkezde oynayacak oyun temeli yok.

Morutanla Cicaldau kıyaslanmaz. 3.5a alındı ve çok yetenekli bir oyuncu. Psikolojik olarak iyi değil ve çok hata yapıyor; doğru tercih yapmak öğretilmeli.

Cicaldau daha olmuş bir adam, napsan lider yapamazsın onu, çok da öteye gider mi muamma.

Ekli dosyayı görüntüle 142217Ekli dosyayı görüntüle 142218Ekli dosyayı görüntüle 142219Ekli dosyayı görüntüle 142220Ekli dosyayı görüntüle 142221Ekli dosyayı görüntüle 142222

Bu Rumen gazeteci Cicaldau ve Morutan icin bunlari soyledigi icin kendisine baya sallayanlar olmustu ama hakli cikti gibi. Morutan cok yetenekli ama topsuz oyunda daha cok gelismeli. Su an icin sadece top ayagina geldiginde etkili olan bir oyuncu.
herif dünyanın en haklı adamı gibi görünüyor :(

o dönemde sövmüş olma ihtimalim yüksek

Benim beklentilerimin altında şimdilik. Hala erken ama o istenilen işler yapamadığı gibi çok top kaybediyor. Zajc’ı çalımlayamadı iki kez kaptırdı topu defansif yönü güçlü olmayan bir oyuncuya. Asistte iyiydi sakin kalıp en doğru pası verdi ama birde veremedikleri var. Feghouli’ydi sanırım orada o pası verse ikinci asistini yapmış olabilirdi. Beklentilerin altında bence ne olursa olsun. Ama zaman vermek gerekiyor.

Benim beklentilerimin altında şimdilik. Hala erken ama o istenilen işler yapamadığı gibi çok top kaybediyor. Zajc’ı çalımlayamadı iki kez kaptırdı topu defansif yönü güçlü olmayan bir oyuncuya. Asistte iyiydi sakin kalıp en doğru pası verdi ama birde veremedikleri var. Feghouli’ydi sanırım orada o pası verse ikinci asistini yapmış olabilirdi. Beklentilerin altında bence ne olursa olsun. Ama zaman vermek gerekiyor.
asistte feghouli'ye oynayacağını ya da zorlayıp kaleye vuracağını düşünmüştüm ama en doğru pası seçti hakikaten. ve ölçülü bıraktığı için kerem rahat kontrol etti

ama o poizsyon hariç olumlu bir katkısı yoktu maalesef.

her şeye rağmen iyi bir sağ kanat ile 4-2-3-1'in ortasında ya da iyi bir sağ bek ile 4-3-3'ün sağ kanadında daha iyi olacağını umuyorum. şu an biz ikisini de sağlayamıyoruz maalesef.

asistte feghouli'ye oynayacağını ya da zorlayıp kaleye vuracağını düşünmüştüm ama en doğru pası seçti hakikaten. ve ölçülü bıraktığı için kerem rahat kontrol etti

ama o poizsyon hariç olumlu bir katkısı yoktu maalesef.

her şeye rağmen iki bir sağ kanat ile 4-2-3-1'in ortasında ya da iyi bir sağ bek ile 4-3-3'ün sağ kanadında daha iyi olacağını umuyorum. şu an biz ikisini de sağlayamıyoruz maalesef.

Maalesef hem ciddi bir bek sorunumuz var. PVA yanıltmasın ofansta göründü diye defansı her zamanki gibi kötü-vasat civarı. Üstüne ortasahamız çok yumuşak. O 6 numarasızlığın diyetini ödediğimiz 3.kritik maç. Bjk/ts/fb üçünde de bu yüzden galibiyet kaçırdık. Böyle olunca öndeki isimlerinde performansı etkileniyor diye düşünüyorum.

İyi olmasına rağmen çok silik kalıyor.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt