#80 Olimpiu Moruţan

kaç kurtar kendini

Antep ve Göztepe maçlarında açık alanda şov yaptığı için bu maç Gradel’in falan açık alanda dans ettiği maçta oyuna sokmadı büyük üstadımız.

Ne alakası var nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum. Feghouli bir taraflarını kaldıramıyordu kendisi girdikten sonra pres gücümüz arttı. Zaten sert oyna demiş hoca muhtemelen. Bu maç 0-0 a oynadığımız için ne bekliyorsunuz anlamıyorum Messi gibi herkesi çalımlayıp gol mü atsın ?

Morutan 22 yasında, fizik olarak yerlerde diyorum. Sizin izlediğiniz Morutan fizik olarak fit sanırım. İkimizden birinin gözlerinde bariz sorun var hocam.

Ne kadar kötü durumda ki oyuna yedekten bile dahil edilmiyor.

Ligde maç kaybedeceğiz diye korkmaya gerek yok artık, Feghouli, Babel oynasa da zaten kaybediyoruz. Kaybedeceksek Morutan'la kaybedip hiç olmazsa oyuncu kazanmaya çalışalım.

Morutan 22 yasında, fizik olarak yerlerde diyorum. Sizin izlediğiniz Morutan fizik olarak fit sanırım. İkimizden birinin gözlerinde bariz sorun var hocam.

Ne kadar kötü durumda ki oyuna yedekten bile dahil edilmiyor.
Abi bu fizik muhabbetti kime gore neye gore ne zaman girse deli gibi basiyor top kapiyor rakibi bozuyor.Siz korsunuz yada gormek istemiyorsunuz

Abi bu fizik muhabbetti kime gore neye gore ne zaman girse deli gibi basiyor top kapiyor rakibi bozuyor.Siz korsunuz yada gormek istemiyorsunuz

altay maçında hiçbirini yapamadı, sahada kaldı. bariz olarak kendine bakmıyor bu arkadaş. tabi sadece morutan ile sınırlı değil. morutan'ı sevdiğim için yazıyorum; potansiyeli yüksek ama bu yaşlarda kendine iyi bakmalı, fit olmalı.

takımda genel olarak disiplin sorunu var. bu takım calısmıyor kardeşim, bu kadar silik futbolun ve -16 puan farkın başka açıklaması olamaz. terim boşmalış takımı 2 yıldır.

Olmasaydi ligde düşme hattindaydik ve AL'de en iyi ihtimalle 2. olurduk.
Hic kem küm etmeye gerek yok. Bazi maclarda Kerem daha cok kaybetti veya Cagne veya BAY
Keske Babel gibi garantici oynasaydi. Kosma, riske girme, rakibe poponu daya ve oyunu agir cekimde oyna. Sonra da Babel kendisine iyi bakiyor diye kendimizi kandiralim. O tempoda degil sakatlanmak 50 yasina kadar oynar

sonunda basit pas atmayı ogrenmıs gelisiyor

Geri
Üst Alt